Jackpot + guldbröllop

Datum: 2013-08-02
Skrivet av: TravRank.se

Idag har mor min födelsedag och i morgon lördag firar dom även guldbröllop, skulle vara kul om vi kunde fira det ännu mer senare mot kvällen 🙂

Tråkigt nog har jag fått bekräftelse på att det finns några som värvar medlemmar via våra lag, är inte okej och man kommer att få en varning. Är man dessutom alltför passiv med deltagandet vecka efter vecka kommer man att åka ut med huvudet före utan pardon.

Att delta med minst en andel varannan vecka samt höjningen av andelspriset till 50 kr, känns efter detta ännu mer relevant. Vet att det är många bland mina medlemmar som har egna lag och självklart prioriterar man ju sina egna – men jag hoppas att man kan respektera detta i fortsättningen, då alla kampanjerna jag gör då och då för att få in nya medlemmar i lagen kostar lite grann, den kostnaden kommer säkerligen betala sig när vi väl börjar få in dom större vinsterna.

Det är som sagt var en jackpot-omgång på 70 miljoner i morgon, där Rättvik står som värd – lite av en skrällbana med vinklad vinge bakom startbilen.


,
Comments are closed.