Tack och adjö för mig

Datum: 2017-05-22
Skrivet av: TravRank.se

Den här veckan är allra sista veckan som jag spelar på ATG Tillsammans, återkommer kanske till hösten – men som läget är just nu, vill jag bara spy galla åt allt som har med ATG/ST och trav att göra. För tydligen har dom klubbat igenom att det blir både Summerburst och Winterburst framöver, ni vet den där superjackpotten man skramlar ihop till, genom att hålla inne med en del av jackpotslantarna (precis som man gjorde i höstas/vintras till nyårsaftonens superjackpot).

Jag bojkottade winterburst och kommer även bojkotta detta, det är ju tok för många V75-omgångar som det är redan nu – plus att jag inte gillar att man håller inne med jackpotslantarna som blir.

Efter vad jag har förstått kommer V86 och två V64-omgångar omvandlas till V75 under vecka 34, varav den 26/8 kommer att vara själva superjackpot-omgången.

Jag väljer därför att tydligt markera att jag inte gillar detta och kommer endast att ha igång Chansen från och med nästa vecka på ATG Tillsammans, väljer att hellre satsa dessa slantar på mina bolag på Svenska Spel.

Att jag väljer att ha igång endast Chansen beror på att jag själv inte lägger spelen där, den aktuella spelläggaren tar hand om spelandet där.

Såg fram emot Elitloppshelgen, men nu tappade man ju suget totalt…

Legolas, Legolas – när drar ni igång…


,
Comments are closed.