Premiär för Bomben på måndag

Datum: 2017-04-27
Skrivet av: TravRank.se

På måndag den första maj drar jag igång andelsspel för Bomben på Svenska Spel, där målet är att lämna in några stående rader för runt hundralappen varje dag.

bombenRaderna och villkoren för reduceringen kommer att baseras på statistiken jag har sparad, själva upplägget påminner lite om det som jag har för Jakten-bolagen på Tillsammans 🙂

Men som med många av mina bolag, är det tålamod som gäller vilket lönar sig i längden.

Den dagliga kostnaden per person kommer att ligga på runt max 10 kr, vid exempelvis tio deltagande (allra lägst 5 kr vid 20 deltagande).

Spelstoppet sker kl 20:00 kvällen innan varje spelomgång, men det bästa är ju om man redan på söndagskvällen sätter in sitt bidrag för hela veckan (exempelvis 70 kr om tio stycken väljer att delta varje dag).

Mina befintliga medlemmar har förtur, men vid mån av plats släpper jag förstås in fler – skicka intresseanmälan till bomben@travrank.se.

Välkommen att vara med på premiären 🙂

 

På lördag är det dags för min egen favoritbana, Åby med sina dubbla innerspår på upploppet – kan vi månntro få sätta sjuan då? Hade ju lite otur med reduceringen i lördags på Umåker, annars var det ju sju rätt i systemramen för Troliga 30/15.

Jackpot är det tydligen också lite överraskande på lördag, tack vare våra norska grannar. Skoj att vi för en gångs skull får ta del av vårt grannlands jackpot slantar – 35 miljoner ligger jackpotten på, det tackar vi för 🙂

JackpotJackpot blev det lite överraskande för V75 på lördag 🙂

 

Stryktipset och Måltipset rullar på där det i princip är fullt i det sistnämnda bolaget nu, men i Stryktipsbolaget finns det platser kvar för den som är intresserad att vara med. Spelstopp i morgon kväll (fredag) kl 20:00, skicka ett mail till stryktipset@travrank.se om ni vill vara med på jackpot omgången på lördag.

JackpotJackpot är det även på Stryktipset 🙂

Lycka till och må både tömmarna och bollarna vara med oss i helgen 🙂

 

Hemsidan har för närvarande långa svarstider, förmodligen är det efterdyningar av kraschen som var häromdagen.


,
Comments are closed.