Jägersro på lördag :)

Datum: 2017-04-03
Skrivet av: TravRank.se

Nu tycker jag verkligen att det är hög tid för oss att sätta sjuan, den har verkligen lyst med sin frånvaro så här långt för det här året. V86 däremot har vi satt två gånger under samma period, man kan ju inte låta bli att tycka att det nästan borde ha varit tvärtom.

Men på lördag är det Jägersro som står som värd för V75-omgången, så vem vet – det kanske är dags då, har ju som bekant blivit en av mina favoritbanor genom åren. För inte alltför länge sen, satte vi ju sjuan typ varannan gång där 🙂

 

V75-omgången som var i lördags är kanske inte så mycket att orda om, förutom att jag vill ge ett stort grattis till den som lyckades pricka in alla sju och därmed blev 22 miljoner rikare. Själv fick jag bara fyra rätt som bäst, även på alla Jakten-bolagen – så den raden var ju inte alltför lätt att sätta, plus att både Nuncio och On Track Piraten fick stryk av en liten kadett 😛

 

Stryktipset i lördags hade 12 rätt i systemramen, men det blev dessvärre bara 11 rätt som bäst – men återigen var vi där och sniffade när det blev högre utdelning för 13 rätt, en vacker dag så sitter den.

I lördags valde jag att inte köra med några utgångar alls, då jag tyckte att det räckte gott och väl med reduceringen av 12-rättsgarantin. Dock måste man förstå att denna garanti gäller endast om man har 13 rätt i systemramen, det var mycket därför vi bara fick 11 rätt den här gången 🙁

För den som är intresserad var garantin 13,6% för 13 rätt och 86,4% för 12 rätt.

Hursomhelst försöker jag undvika att använda 12-rättsgarantin, men ibland kan det vara värt att få med några fler kryss, speciellt när man har lite mindre att spela för.

Det blev 11 rätt i lördags med 12 rätt i systemramen. 12-rättsgarantin gäller dock endast om man har 13 rätt i systemramen.

 

Finns platser kvar till både onsdagens och lördagens spelomgångar, ju fler vi är desto större chans har vi.

Jackpot är det även på stryktipset med ca 13 miljoner.

Skicka ett mail till info@travrank.se om ni vill vara med på stryktipset, måltipset, keno (spelstopp ikväll kl 17:00) alternativt gå till “Hitta lag” på ATG Tillsammans för att vara med i något av våra bolag där.

 


,
Comments are closed.