Den eviga sexan…

Datum: 2017-03-13
Skrivet av: TravRank.se

Det var ett tag sedan som jag skrev något, men jag har dessvärre haft fullt upp på sistone med diverse aktiviteter och för att inte tala om programmeringen med programmet “Team TravRank – Ranking System”.

Mitt egensnickrade program “Team TravRank – Ranking System” har fått en ansiktsupplyftning plus några nya funktioner.

Hursomhelst måste jag nästan passa på att tacka ATG i och med att jag blev tvungen att skriva om lite i programmet, då man ändrar reservhanteringen om en vecka (själv vill jag ju inte ha olika reserver, beroende på vilken tidpunkt man lämnar in systemen nu när turordningen försvinner). Passade därför på att skriva om lite i koden, vilket innebär att jag inom en snar framtid förmodligen kommer att klara mig helt utan externa verktyg på webben. Har nämligen länge haft planer på att utveckla programmet vidare, speciellt när PC-versionen av Jokersystemet försvann för snart ett år sen, tiden har dock inte riktigt räckt till… Men nu är det på G 🙂

För närvarande är det, liksom tidigare, endast Jakten-bolagen som får sina rader av programmet, men tanken är att även Troliga 30/15 och några av systemen på Tombola-lagen så småningom skall få ta del av detta.

Grundtanken är dock precis som tidigare att jaga större utdelningar till en låg kostnad, Jakten 5 går ju exempelvis fortfarande plus med lite drygt 42 000 kr, sedan vi fick in sjuan i början av november förra året 🙂

 

Det som dock är lite tråkigt just nu, är att vi har hamnat i en sex rättsperiod – men det hoppas jag att vi snart kommer ur, så det kan bli lite grönt på veckoöversikten igen.

Vi verkar ha hamnat i en sex rättsperiod på sistone…

 

När det gäller den här veckan kommer största fokus ligga på V86-omgången Solvalla/Jägersro, med ordinarie andelspris för Troliga 30/15, då både Chansen 50/25 och Troliga 30/15 står över lördagens V75 i norska Momarken.

Jakten- och Tombolalagen lirar dock både onsdag och lördag, så glöm inte spelstoppen för den sistnämnda.

Vi kör även Stryktipset, Måltipset och Keno som vanligt.

Lycka till och må fru Fortuna vara med oss 🙂


,
Comments are closed.