Krångel med hemsidan

Datum: 2017-02-17
Skrivet av: TravRank.se

Hemsidan har legat nere några timmar idag, men nu verkar den vara uppe och snurra igen, även om det har varit lite långa svarstider från och till.

Hemsidan låg nere några timmar idag.

 

I morgon är det V75 i Axevalla, samt spel för både stryktipset och måltipset – vi kör därmed alla bolagen och spelformerna då, spelstopp redan ikväll fredag kl 20:00 🙂

Nuncio är den stora favoriten i morgon som sig bör på 88%, för den hästen är ju i princip som en liten duracellkanin – levererar gång på gång. Vann ju alla sina lopp förra året och har dessutom aldrig blivit sämre än trea (vilket har skett två gånger av hela 51 starter).

Att han därmed blev vald till årets häst är väl egentligen inte så mycket att orda om, vann ju även Elitloppet förra året 🙂

Nuncio är i princip som en liten duracellkanin…

 

Frågan är dock hur vilopausen sen september, plus förkylningen har påverkat honom – blev ju inget Prix d’Amerique för ett par veckor sen, men förmodligen lär han ju sopa mattan med sina konkurrenter i morgon….

 

I helgen skall ATG uppdatera sina system, det går därmed inte aktivera nästa veckas V86 förrän tidigast på måndag. Jag får därmed tänka om lite när det gäller mina Tombola-lag nästa vecka, tanken var ju att lämna in system ikväll, imorgon och på söndag. Men det löser sig, får köra dubbelt måndag till onsdag istället.

 

Slutligen vill jag bara bifoga en bild som dök upp i ett av mina flöden på twitter: Dårarnas dröm 😛

Dårarnas dröm, gillar “400 meter kusk utan häst” 😛

 

Lycka till med även era spel i morgon 🙂

 


,
Comments are closed.