Monté på V75, hur mycket mer skall man förstöra?

Datum: 2017-02-16
Skrivet av: TravRank.se

Då kan man nog redan nu boka in en resa eller något i oktober, när monté tar klivet in på V75 🙁

Mitt allra sista hopp är dock att man tar sitt förnuft till fånga och lägger montéloppet utanför V75, fast det är ju illa nog att man skriver en V75 proposition för denna sport…

Monté är tydligen på ingång för V75…

 

Säger dock inget om själva sporten monté, men jag tycker faktiskt att den inte hör hemma på större V-spelen – lika lite som jag egentligen tycker att lärlingslopp (speciellt vid voltstart) hör hemma där.

Kan faktiskt inte låta bli att jämställa monté med typ femåringar som lär sig trava, varför ta bort svårighetsgraden med sulkyn? Det är ju trots allt det som är tjusningen med travet, vad blir nästa steg – småknattar med ponny?

 

När det gäller galoppen hoppas jag dock att man nöjer sig med Grand Slam 75 – lär ju säkerligen få mycket plats i den nya spelformen som har premiär i mars (vilket jag för övrigt kommer att rata helt och hållet).

Hade man däremot infört Grand Slam 76, plus att man hade fått tillgång till den nya spelformen på ATG Tillsammans, då hade det varit betydligt mer intressant för egen del.

Hoppas att man inte blandar in galopp i V75 också, att man där helt sonika nöjer sig med Grand Slam 75.

 

När man ändå håller på och förstör: Varför inte kasta in lite Xpress VR-spel, hemska tanke – men det skulle ju inte alls förvåna mig om Skarplöth och Co skulle tycka att det vore en bra idé “för att skapa en ännu mer engagerande spelupplevelse och mötesplats för spel”. Några fler än jag som tycker att det börjar bli lite smått tjatigt och urvattnat när det oftast nämns på deras pressmeddelanden?

Varför inte slänga in lite VR XPRESS på V75/V86, när man ändå håller på och förstör…

 

Hursomhelst hoppas jag att Legolas.bet är igång i oktober, så man kan lira där istället om monté skulle finnas med på V75 talongen, för tävlingarna i Åby den 14:e oktober.

Dock måste jag ändå medge att det är rätt modigt av ATG/ST att gå emot spelarkollektivet ytterligare, men man kanske inte ännu har förstått att Legolas.bet, typ har blivit en produkt av just deras inställning till travsporten…


,
Comments are closed.