Ändrat spelstopp

Datum: 2017-02-10
Skrivet av: TravRank.se

I morgon är det finaler på Solvalla, där den stora frågan är om On Track Piraten kommer att ta sin sjunde raka seger? Någon gång måste väl ändå segerraden brytas? Kan det möjligen vara i morgon med spår 3 bakom bilen, vilket ju OTP dessvärre inte har någon vidare bra statistik över…

Samtidigt är jag dock lite kluven, då jag som bekant håller denna häst lite extra varmt om hjärtat – men samtidigt gillar jag ju inte när det blir alltför stora favoriter på V-spelen, som med On Track Piraten (82%) och Master Crowe (72%). Någon av dessa två måste ju fallera, för att det skall kunna bli någon utdelning överhuvudtaget för sju rätt i morgon. För egen del kommer jag därför både gardera och spika en av dom (för båda lär ju förmodligen inte fallera), alternativt sätta någon som A-häst/utgång…

Har även ändrat spelstoppet till kl 20:00, kvällen före aktuell spelomgång – detta gäller dock inte Tombola och Chansen, där den förstnämnda har sitt eget spelschema och när det gäller den sistnämnda, sätter ju omgångens spelläggare själv när spelstoppet skall vara.

Anledningen till detta är att alltför många på några av bolagen, har satt som rutin att komma alldeles för sent med sina bidrag, Vilket har gjort att det har blivit en liten stressfaktor, då lagkassan plötsligt kan öka med flera hundralappar, strax innan det är dags att börja lämna in systemen.

Med andra ord gäller detta för mina bolag bolag framöver, varav dom rödmarkerade vanligtvis kommer att köra båda spelformerna samma vecka, då det nu är möjligt att filinlämna på V86:

Bolag Måndagar kl 17:00 Tisdagar kl 20:00 Fredagar kl 20:00
Troliga 30/15 V86 V75
Komben-bolagen V86 V75
Jakten-bolagen V86 V75
Tombola 1-3 Har sitt eget lilla spelschema
Chansen 50/25 Den aktuella spelläggaren sätter spelstoppet själv
Keno-bolaget *
Stryktips-bolaget *
Måltips-bolaget *

OBS: Detta gäller från och med denna vecka, med andra ord redan ikväll…

 

I morgon är det även premiär för Måltipset, dock lämnar jag in systemet redan ikväll – men det finns ännu möjlighet att vara med på premiären, finns några platser kvar.

Finns även en plats kvar på Stryktipset, samt till nästa veckas Keno-spel.

 

Lycka till, må tömmarna och bollarna vara med oss 🙂

 


,
Comments are closed.