Superjackpot på 27 miljoner i morgon kväll

Datum: 2017-01-24
Skrivet av: TravRank.se

Det var ju rätt länge sen vi fick in någon större vinst på travet nu, sällan brukar det dock behöva gå så här långt emellan våra större vinster. Förstår därför mycket väl att många misströstar, men håll ut – förhoppningsvis smäller det till rejält när vi väl sätter den igen.

För egen del föredrar jag ju kvalité före kvantitet, prioriterar därför spelvärda omgångar som i morgon kväll, med superjackpoten på 27 miljoner. Hoppas därför att det blir ett bättre deltagande den här gången på V86.

Superjackpot på V86 i morgon 🙂

Det blir därmed exakt samma upplägg som förra veckan på ATG Tillsammans, vilket med facit i hand var rätt beslut. För även om vi hade deltagit med Troliga 30/15 och båda Komben-bolagen på Färjestads V75, hade vi förmodligen inte fått med skrällen i andra avdelningen (storfavoriten vann ju som förväntat (88%), så utan skrällen i andra hade sjuan med andra ord inte varit lika mycket värd):

  • Troliga 30/15: V86 Xpress – Solvalla/Åby, ordinarie andelspris på 30 kr.
  • Komben 40/20: V86 Xpress – Solvalla/Åby, ordinarie andelspris på 40 kr.
  • Komben 60/30: V86 Xpress – Solvalla/Åby, ordinarie andelspris på 60 kr.
  • Chansen 50/25: V86 Xpress – Solvalla/Åby, reducerat andelspris på 25 kr och V75 Bergsåker, ordinarie andelspris på 50 kr.
  • Tombola 1-3: V86 Xpress – Solvalla/Åby, 36 kr/andel (3×12 kr) och V75 Bergsåker, 48 kr/andel (3×16 kr) (är det enda undantaget som spelar båda spelformerna varje vecka).
  • Jakten 5: V75 Bergsåker, 5 kr/andel (grundas på den alternativa rankingen denna gång).
  • Jakten 8: V75 Bergsåker, 8 kr/andel (grundas på den alternativa rankingen denna gång).
  • Jakten 10: V75 Bergsåker, 10 kr/andel (grundas på den alternativa rankingen denna gång).

Eventuellt så kanske vi kör Jakten-bolagen för extra V75 på Solvalla under söndagen, dock i så fall med den alternativa rankingen. Alla övriga bolag står dock över, då jag själv inte kommer att ta fram någon egen rank för V75 i helgen.

 

På lördag kör vi även nykomlingen Stryktipset, det blir då fjärde gången vi spelar. I lördags fick vi 11 rätt som gav 512 kr tillbaka, vi har nu fått 7-9-11 så här långt (8-9-11 i systemramen). Det går åtminstone åt rätt håll 🙂

Det blev 11 rätt på Stryktipset i lördags 🙂

 

När det gäller Stryktipset har jag sen jag skapade bolaget, funderat på vilket alternativ som är bäst att använda: Garanti för 13 eller 12 rätt? 

Det är ju både för och nackdelar med båda alternativen, men för egen del fortsätter jag nog att använda 13-rättsgarantin. Det är trots allt bättre att försöka ta ställning i några av matcherna, istället för en kraftigt ökad reducering som man ändå inte har någon kontroll över.

Spelar man själv däremot, är 12-rättsgarantin ett mycket bra sätt att hålla ner kostnaden. MEN exempelvis i lördags hade vi ändå inte fått 13 rätt ihop med 12-rättsgarantin, fastän vi hade kunnat fyllt på med några fler kryss där vi missade. På så vis är det ju inte någon höjdare att missa 13 rätt, ifall alla kryssen hade funnits i systemramen. Skulle detta ske, lär man ju inte bli alltför glad. Kan ju hända ändå, exempelvis om villkoren inte stämmer – skillnaden är dock att man då själv har ställt till det för sig, inte något som man inte har någon kontroll över…

 

Keno tuffar på och i lördags satte vi även årets första fulla nivå, synd bara att vi inte fick in kungen på samma rad också – men den dagen kommer säkert, hursomhelst går vi redan plus för i år med runt sjuhundra 🙂

Vi satte årets första fulla nivå på Keno i lördags 🙂

 

Nu är fokus för egen del på V86-omgången i morgon kväll för mina “vanliga” bolag (Troliga 30/15 och Komben 40/20, 60/30), därefter skall jag sätta mig ner med Stryktipset inför lördagens spelomgång. Tombola, Chansen och Jakten-bolagen står ju på egna ben, där krävs det med andra ord inte lika mycket av mig i helgen.

Lycka till och må tömmarna, samt bollarna få vara med oss den här veckan också 🙂


,
Comments are closed.