Bra rank igår, synd bara att medlemmarna ratar V86

Datum: 2017-01-19
Skrivet av: TravRank.se

Igår fanns nog alla förutsättningar till full pott, synd bara att medlemmarna ratar just den spelformen. Jag tvingar dock ingen att spela V86, men själv anser jag ju att den spelformen är betydligt bättre och mer underhållande än V75 just nu.

Hursomhelst hade vi vinnande häst inom fjärde rank igår, så lite besviken är jag ju att inte ens hälften valde att vara med på exempelvis Komben-bolagen, där det ena fick sex rätt i systemramen.

Med tanke på att ingen lyckades få åtta rätt igår, är jag därmed rätt nöjd med gårdagens rank – dock inte när det gäller många av mina medlemmar…

Rätt kombination utifrån min rank var 4x4x3x1x1x4x1x4 = 768 rader.

 

Team TravRank – Komben 60/30, V86 Xpress Solvalla-Åby 18/1

Med tanke på att ingen lyckades få åtta rätt igår, är jag därmed rätt nöjd med vinnande häst inom fjärde rank. Blev fel på låset och ena spiken för exempelvis Komben 60/30.

 

Men vi får en ny chans redan nästa vecka och jag kommer även då, liksom den här veckan prioritera V86 när det blir en ny superjackpot. Denna gång är den på 27 miljoner och då även med min favoritkombination Solvalla-Åby igen. Hoppas att det blir fler av mina medlemmar som väljer att vara med då.

Färjestad på lördag hoppar vi över, känns ju inte direkt lockande med andelsspel och två stora favoriter, som förmodligen tar hem det också. Tombola, Jakten och Chansen kör dock på lördag, sen får jag se hur jag gör med V75 nästa vecka – men blir det ingen utdelning för femmorna och/eller sexorna denna lördag, kan det hända att vi även kör V75 i Bergsåker den 28/1, lite beroende på startfältet och hur stor den eventuella och förmodliga jackpoten blir.

Jag vill hursomhelst undvika spel två gånger i veckan på Tillsammans, tycker också att det är alldeles för många lag, för att inte tala om alla dessa ombudslag som kör både V75 och V86 varje vecka. På så vis är jag rätt glad för att jag bara har mina egna bolag, har därmed inte själv något “tvång” att jag måste vara med när någon aktiverar sina spelomgångar.

Nu när V86 finns tillgängligt på Tillsammans, har jag i princip slutat upp med mina egna spel. Har valt att satsa mer på mina bolag och istället spela när det verkar vara mest spelvärt, med ett litet undantag för Tombola och Chansen. Mycket därför jag blir lite besviken när medlemmarna sviktar, som vid denna vecka då V86 var det enda spelet för exempelvis Komben-bolagen.

Hursomhelst ligger rankingen på en bra nivå så här långt för detta år 🙂

Rankingen för V86 ligger på en bra nivå så här långt för detta år, med vinnande häst rankad som fyra allra sämst. Då har det varit låg utdelning för åtta rätt två gånger, samt en gång som ingen har lyckats pricka in åttan (igår).


,
Comments are closed.