Jackpot på 20 miljoner i morgon kväll

Datum: 2017-01-17
Skrivet av: TravRank.se

I morgon är det jackpot på V86 igen, samt min egen favoritkombination när det gäller Xpress. Jag prioriterar därmed V86 den här veckan före V75 i Färjestad, då det är kombinationen Solvalla-Åby plus 20 miljoner i dubbeljackpot på V86.

Har även tagit ett beslut att köra Jakten-bolagen, trots att vi annars står över V75 denna vecka. Mina övriga bolag får minst ett spel varje vecka, det vill jag även att Jakten-bolagen skall få, då det som bekant inte går att filinlämna på V86 ännu, vilket ju är ett måste för dessa tre bolag.

Lösningen för Jakten-bolagen blir därmed att jag kommer att använda mig av en alternativ rank, dom gångerna jag själv inte lägger ner tid på en egen när vi står över V75. Denna alternativa rank som jag kommer att använda, ligger oftast rätt nära det jag själv brukar ta fram. Jag tror därmed att det kommer att fungera bra ändå 🙂

Den här veckan spelar därmed respektive bolag följande spelomgångar på ATG Tillsammans:

  • Troliga 30/15: V86 Xpress – Solvalla/Åby, ordinarie andelspris på 30 kr.
  • Komben 40/20: V86 Xpress – Solvalla/Åby, ordinarie andelspris på 40 kr.
  • Komben 60/30: V86 Xpress – Solvalla/Åby, ordinarie andelspris på 60 kr.
  • Chansen 50/25: V86 Xpress – Solvalla/Åby, reducerat andelspris på 25 kr och V75 Färjestad, ordinarie andelspris på 50 kr (veckans spelläggare har liksom övriga valt att köra båda spelomgångarna).
  • Tombola 1-3: V86 Xpress – Solvalla/Åby, 36 kr/andel (3×12 kr) och V75 Färjestad, 48 kr/andel (3×16 kr) (är det enda undantaget som spelar båda spelformerna varje vecka).
  • Jakten 5: V75 Färjestad, 5 kr/andel (grundas på den alternativa rankingen denna gång).
  • Jakten 8: V75 Färjestad, 8 kr/andel (grundas på den alternativa rankingen denna gång).
  • Jakten 10: V75 Färjestad, 10 kr/andel (grundas på den alternativa rankingen denna gång).

Det är dubbeljackpot på 20 miljoner på V86 den här veckan.

 

I lördags fick några av bolagen sex rätt på V75:an, missade i princip på chansspiken 2 VästerboontheNews i tredje avdelningen, när Flemmings 11 Obi Wan överraskade i det loppet.

Team TravRank – Troliga 30/15, V75 Jägersro 14/1

Det blev sex rätt för tre av bolagen på Tillsammans, ett av dessa var Troliga 30/15.

 

På stryktipset i lördags blev det nio rätt som bäst, vi klättrar åtminstone inte nedåt – det är ju i alla fall något…

Det blev nio rätt som bäst för stryktipset i lördags.

 

Keno tuffar på med sina rader, en vacker dag hoppas jag att det kan vara mycket mer grönt, än vad det i och för sig redan är 🙂

Team TravRank – Keno v1-2 (kupong 1)

Resultat för siffrorna på kupong 1 och årets två första veckor på Keno, där nya siffror tas fram för varje vecka. Grönt = vi har haft med rätt siffra som har dragits, orange = vi har prickat in kungen också.

 

Team TravRank – Keno v1-2 (kupong 2)

Resultat för siffrorna på kupong 2 och årets två första veckor på Keno, där vi har några stående rader utifrån medlemmarnas egna siffror. Det kom dock till och togs bort några siffror under andra veckan. Grönt = vi har haft med rätt siffra som har dragits, orange = vi har prickat in kungen också.

Som man ser ovan är jag nog inte helt fel ute som har valt att satsa på Keno också, vi fyller trots allt på med grönt rätt ofta – på sikt tror jag faktiskt att den spelformen lönar sig allra bäst, då det är en låg kostnad och hög återbäring när det väl slår till 🙂

 

Lycka till och må tömmarna, plus bollarna vara med oss den här veckan 🙂


,
Comments are closed.