Nytt år med nya utmaningar, premiär för stryktipset :)

Datum: 2017-01-06
Skrivet av: TravRank.se

Första inlägget för i år, året som kommer med nya möjligheter och utmaningar 🙂

Vi har börjat året med en ny variant för Keno-bolaget på Svenska Spel, upplägget är dock precis som tidigare att vi lämnar in hela veckans spel på måndagarna. Enda skillnaden är att jag har komprimerat ner veckans framtagna rader till endast en kupong, fast med något högre nivåer istället. Plus att det blir en kupong till, där vi alltid kommer att ha några stående rader. Den totala kostnaden ligger nu på 90 kr/dag och 630 kr/vecka, vilket innebär en kostnad från 32 kr upptill 63 kr per vecka och deltagare, lite beroende på hur många som deltar varje vecka.

Från och med den här veckan lämnar vi bara in två Kenokuponger varje vecka x 7 dagar, den ena med veckans framtagna siffror och den andra med några stående rader.

 

Den här veckan valde jag att prioritera V86:an med superjackpotten på 19 miljoner, det blev dessvärre favoritbetonat med vinnande häst inom tredje rank. Valde även helt fel spikar, det blev därmed sex rätt som bäst för mina egna bolag. Spelläggaren för Chansen fick dock sju rätt, missade på spiken i första avdelningen.

I morgon lördag tar jag för egen del en liten paus från travet, men spelläggaren för Chansen och mina tre Tombola-lag kör dock på som vanligt – påminner även om att det är spelstopp för Tombola lag 2 (ons-fre) redan ikväll för nästa veckas V86, samt förstås lag 3 (fre-sön) för V75:an i morgon lördag.

Har annars i övrigt valt att stå över V75 i Romme, dels för att det är premiär för stryktipset i morgon, samt att det känns mer intressant att köra dubbelt nästa vecka, med jackpot igen på V86 plus V75 i Jägersro, som ju bekant är en av mina bättre travbanor 🙂

 

Som jag redan har nämnt är det premiär för stryktipset i morgon 🙂

På samma sätt som med travet, kommer jag att lägga ut systemet inkl. både garanti och villkor för reduceringen. Läggs ut någon timme före första matchen börjar, medlemmarna kommer dock kunna se ett preliminärt utkast redan under fredagskvällarna.

Kommer att lägga ut systemet för stryktipset, inkl. villkor för reduceringen.

Finns för närvarande tre platser kvar i det nystartade bolaget för stryktipset – premiär i morgon lördag, målet är att lämna in ett reducerat system för minst en femhundring. Den beräknade kostnaden ligger runt 40-60 kr per person och spelomgång. Skicka i så fall ett mail till info@travrank.se, om det kan vara intressant att vara med på premiären.

 

Har passat på att uppdatera hemsidan lite, fixat lite sånt som har strulat ett tag (exempelvis RSS flödet), lagt till undermenyer för ATG Tillsammans och Svenska Spels Bolagsspel, samt rensat bort gamla inaktuella kategorier.

Känns lite fräschare och mer optimalt nu, har dock ett par saker till som jag behöver åtgärda under närmaste veckan, för att jag skall vara helt nöjd med exempelvis RSS flödet och visningen av olika kategorier 🙂

Lycka till och må både tömmarna och bollarna vara med oss 🙂


,
Comments are closed.