Vi avslutar och börjar året med superjackpot

Datum: 2016-12-30
Skrivet av: TravRank.se

Nedräkningen och förberedelserna är igång inför årets allra sista V75-omgång, dessutom med superjackpotten på 80 miljoner.

Det är med andra ord sista chansen att sätta sjuan för i år, skulle även vara extra skoj om exempelvis Troliga 25 och/eller Jakten 10 sätter den då – är ju enda bolagen som inte har fått någon sjua ännu i år, även om det har varit nära några gånger…

December har även varit en rätt dålig period för oss, tycker därför att vi kan vara värda en bra sjua nu.

Vi får se hur det går, det visar sig i morgon eftermiddag – observera även att första start är redan kl 14:30. Spelstoppet sker kl 12:00 för dom flesta av mina bolag.

Alla bolagen, förutom Tombola spelar i morgon på nyårsafton.

 

Tombola-lagen som vi testade några veckor har därmed gått i skarpt läge och är nu publika, har även aktiverat V86ans superjackpot nästa vecka för dessa tre lag.

Köp andel i något av mina bolag: https://tillsammans.atg.se/hittalag?search=travrank

 

Vad är då Tombola?

Det är tre lag, där målet är att varje dag spela en liten Harry Boy, plus antingen en enkelrad x100 eller en tio-raders x10 system, enligt ett litet veckoschema.

Schema för Tombola-lagen, med respektive spelstopp och inlämning av kuponger.

 

Med tanke på att det är olika inlämningsdagar och därmed olika spelstopp, är det därför rekommenderat att ha föranmälan för dessa tre lag:

12 kr för V86 och 16 kr för V75, totalt blir det då 36 kr varje vecka för V86 och 48 kr för V75 = 84 kr per vecka och andel, såvida man väljer att vara med i alla tre Tombola-lagen och båda spelformerna.

Alla tre Tombola-lagen är med andra ord helt fristående, det gäller därför att man köper in sig med minst en andel i alla tre lagen. Det är mycket därför jag rekommenderar föranmälan på Tombola.

 

Det blir några förändringar nästa år…

 

ATG Tillsammans:

Största förändringen gäller båda Komben-bolagen, där jag kommer att byta inriktning och ta bort “livlinorna”. Vi kommer dock fortsättningsvis lämna in två olika system för respektive bolag, enda skillnaden är att jag går tillbaka till mina mallar.

Komben 100+30 döps om till Komben 60-30, där vi vanligtvis kör 60 kr/andel och 30 kr vid speciella tillfällen, exempelvis vid dubbla spelomgångar under samma vecka.
Komben 40+25 döps om till Komben 40-20, där vi vanligtvis kör 40 kr/andel och 20 kr vid speciella tillfällen.

Troliga 25 blir kvar i samma tappning, men döps om till Troliga 30-15 – där 30 kr/andel gäller vanligtvis och 15 kr vid speciella tillfällen.

Jakten 5 och 10 blir kvar som tidigare, kommer dock uppdatera villkoren något – plus att det blir ett helt nytt Jakten-bolag också (Jakten 8), med ett annat sätt att generera raderna.

Chansen 50 rullar på som tidigare, döps dock om till Chansen 50-25 där 50 kr/andel är det vanliga och 25 kr vid speciella tillfällen.

Tombola-lagen har gått i skarpt läge, blir som vid testen (3×16 kr för V75 och 3×12 kr för V86).

– Tombola 1 av 3, mån-tis
– Tombola 2 av 3, ons-fre
– Tombola 3 av 3, fre-sön.

Målet för ATG Tillsammans är att endast spela en gång i veckan, antingen V86 eller V75 – någon gång då och då kan det dock hända att vi spelar båda spelformerna samma vecka, men i huvudsak skall jag försöka prioritera spelvärda travomgångar, kan därför bli att vi står över någon ordinarie V75 om exempelvis extra V75 och/eller V86 verkar vara mer intressant. Spel en gång i veckan är dock målet att det skall bli för mina bolag på Tillsammans, bortsett från Tombola som kör sitt eget lilla veckoschema…

V75 kommer dock fortsättningsvis att vara förstahandsvalet, åtminstone framtill dess att filinlämning blir tillgängligt för V86 också. Men som exempelvis nästa vecka, då det är superjackpot och kombinationen Solvalla-Åby, då får V86 högre prioritet än V75.

Nya bolaget “Jakten 8” blir publikt när jag aktiverar första omgången antingen nästa vecka eller veckan därpå, lite beroende på om vi kör V75 eller inte nästa vecka (Jakten-bolagen står ju som bekant över V86, framtill dess att filinlämning är möjligt även för den spelformen).

Det nya är också att spelstoppet kommer att ske redan kl 20:00, kvällen innan aktuell spelomgång, finns dock möjlighet att öppna upp igen, då spelet lämnas in ett par timmar före första start. Dock med reservation för Tombola-lagen som ju har sitt eget spelstopp-schema.

 

Svenska Spels Bolagsspel:

Vi drar ner lite på Keno och lägger till Stryktipset istället 🙂

Förutom det nya bolaget för Stryktipset blir det ett helt nytt Kenobolag, då jag vill få bort ordet “Dagens Keno” i bolagsnamnet då vi lämnar in veckovis – Svenska Spel kunde dessvärre inte döpa om bolaget av någon anledning, så jag fick helt enkelt skapa ett nytt i stället.

Ni som vill vara med på Keno och/eller Stryktipset, skicka i så fall ett mail till info@travrank.se – men alla som för närvarande är aktiva i “gamla” Kenobolaget har fått inbjudan skickad till det nya Kenobolaget, Stryktipset får man däremot hojta till om man vill vara med även där.

Har lyckats få ner våra befintliga 24 framtagna rader (enligt Keno 60, nivå 3, 4, 6, 8, 10 och 11) till bara 6 rader enligt Keno nivå 6, 7, 8, 9, 10, 11, där vi lägger till kungen på nivå 6, 7 och 8. Kostnaden blir då 45 kr per dag för den kupongen.

Kommer även att lägga till en extra kupong med några stående rader, enligt samma princip/reducering där siffrorna blir några av våra egna favoritsiffror eller födelsedata. Det kommer därmed bli 45 kr per dag för en sån kupong också.

Räknar därmed med totalt 90 kr per dag och 630 kr/vecka för det nya Kenobolaget, med andra ord från 31,50 upptill 63 kr per deltagare och vecka – att jämföra med 1 680 kr/vecka som vi har kört sista tiden (84 – 168 kr per vecka och deltagare).

Gamla Kenobolaget går i graven nästa vecka, så det är viktigt att man accepterar inbjudan man har fått till det nya bolaget. Behållningen som finns kvar i det gamla bolaget, skall gå tillbaka per automatik till respektive medlems konto när jag släcker bolaget.

Liksom tidigare är spelstopp kl 17:00 varje måndag, därefter lämnas hela veckans system in.

 

PREMIÄR FÖR STRYKTIPSET!

Skall bli spännande att börja med bolagsspel för Stryktipset, premiären sker lördagen 7/1 🙂

Målet är att lämna in ett reducerat system för 500 kr upptill tusenlappen, med andra ord bör man inför varje spelomgång ha minst 50 kr i bolaget om vi exempelvis blir tio som deltar.

Vi börjar med spelstopp fredagar kl 20:00 även för Stryktipset.

Hade först tänkt att stryktipsbolaget skulle kunna vara något liknande Chansen på ATG Tillsammans, med det blir nog för krångligt att genomföra det med Svenska Spels nuvarande bolagsform – hursomhelst lägger jag systemet själv på premiären och förmodligen även därefter, lite beroende på hur många som kan tänkas vilja vara spelläggare och hur man enklast skulle kunna genomföra det i så fall, Svenska Spel fungerar ju dessvärre inte på samma sätt som på ATG Tillsammans.

Skicka ett mail till info@travrank.se om ni vill vara med på Stryktipset också, så skickar jag inbjudan till det nya bolaget 🙂

Premiär för stryktipset 7/1 🙂

 

Har inte ännu bestämt mig för hur det blir nästa vecka på ATG Tillsammans, men V86 kommer vi åtminstone att spela där vi kan göra det, i och med att det är superjackpot på 19 miljoner ihop med Xpress-kombinationen Solvalla / Åby.

När det gäller V86 vill jag först kolla in startfältet för V75:an i Romme 7/1, innan jag aktiverar spelomgången med det “nya” ordinarie andelspriset, alternativt med det lägre beloppet om vi kör båda spelformerna nästa vecka. Aktiverar hursomhelst V86:an först på måndag (Tombola-lagen är dock redan aktiverade, då V86 vanligtvis aktiveras på fredagarna för dessa tre lag – är också enda lagen som kommer att spela båda spelformerna samma vecka).

Tror att vi har ett spännande och lyckosamt år framför oss, hörs vi inte innan dess så vill jag passa på redan nu att önska er alla ett Gott Nytt År – samt förstås, lycka till och må tömmarna vara med oss 🙂

 

Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År 🙂


,
Comments are closed.