Mot sju rätt på Jägersro

Datum: 2016-10-28
Skrivet av: TravRank.se

Liksom dom flesta har även jag ett par travbanor som ligger mig allra närmast om hjärtat, i morgon är det dags för en av dessa att få vara värd för V75-omgången igen. På Jägersro brukar vi ju även kunna sätta sjuan varannan gång 🙂

Förra gången vi var där (vi spelar ju inte extra V75), blev det fem rätt för Jakten 5 i den stora skrällomgången som var då (3 sept), gången innan i april blev det sju rätt för Komben 100+30. Med andra ord kanske det kan vara dags igen, plus det faktum att vi brukar kunna sätta sjuan minst en gång varje månad, vilket vi inte har fått gjort för oktober ännu – det är alltså sista chansen i morgon…

På förhand tycker jag att omgången ser mycket intressant ut, samt lite extra skoj att en av mina favorithästar är med också – den kapable On Track Piraten 🙂

JackpotI morgon är det även jackpot på 37 miljoner 🙂

 

Som vanligt avvaktar jag Storavinsters analys, därefter sätter jag mig en stund ikväll och gör färdigt grovjobbet. Sen i morgon förmiddag, efter att jag har fått sova lite på saken, sammanställer jag och gör klar rankningen. Systemförslagen läggs som vanligt ut vid 11-12 tiden, därefter har man ett par timmar på sig innan spelstoppet sker kl 14.

Mor min skall vara spelläggare för Chansen denna gång, gör säkert bra ifrån sig som vanligt, skulle inte alls förvåna mig om hon sätter sjuan alternativt sitter där med några riktigt bra sexor igen 🙂

 

Mot sju rätt, finns andelar kvar att köpa – bland annat två lediga platser i Komben 100+30 (dock behöver man ansöka om dessa två platser, övriga bolag kan man i princip gå med i direkt – antingen här nedan eller genom “Hitta lag” på Tillsammans).

Lycka till och må tömmarna vara med oss 🙂

 

Klicka på respektive bolag för att bli medlem direkt, spelstopp kl 14:00 i morgon lördag.

Team TravRank – Troliga 25, lågbudgetlaget där vi i systemramen spikar två av mina första rankade. Spikarna kommer alltid vara dom jag tror mest på, garderar så gott det går i övriga avdelningar.
Kostnad per andel: 25 kr
Max antal per deltagare: 3 st
Beräknad lagkassa: 500-1 000 kr
Beräknat antal kuponger/system: 20-50 st
Filinlämning: Ja
Reducerat: Ja
 
Team TravRank – Komben 40+25, ett billigare alternativ till storebror Komben 100+30 där vi reserverar 500-750 kr för den extra “livlinan”.
Kostnad per andel: 65 kr
Max antal per deltagare: 2 st
Beräknad lagkassa: 750-2 000 kr
Beräknat antal kuponger/system: 20-500 st
Filinlämning: Ja
Reducerat: Ja
 
Team TravRank – Jakten 5, villkoren för hur raderna tas fram för det här laget, sätts utifrån den totala statistiken för våra tidigare V75-omgångar.
Kostnad per andel: 5 kr
Max antal per deltagare: 4 st
Beräknad lagkassa: 300–600 kr
Beräknat antal kuponger/system: 600-1 200 st
Filinlämning: Ja
Reducerat: Nej
 
Team TravRank – Jakten 10, villkoren för hur raderna tas fram för det här laget, sätts utifrån statistiken för den aktuella travbanans tidigare V75-omgångar.
Kostnad per andel: 10 kr
Max antal per deltagare: 2 st
Beräknad lagkassa: 300–600 kr
Beräknat antal kuponger/system: 600-1 200 st
Filinlämning: Ja
Reducerat: Nej
 

,
Comments are closed.