Förberedelserna är igång inför morgondagens V75

Datum: 2016-10-21
Skrivet av: TravRank.se

I morgon är det dags för Romme att vara värd för V75-omgången igen, där har vi varit några gånger och även satt sjuan två gånger så här långt (2014 och 2015).

Med andra ord har vi satt sjuan en gång per år i Romme under dom två sista åren. Hittills i år har vi dock inte gjort det, så vem vet, det kanske kan vara dags i morgon?

Har inte riktigt bestämt mig ännu om det blir en huvudspik eller inte, för jag vill nämligen avvakta Storavinsters analys, för att se om vi kanske är på samma våglängd angående en av hästarna.

Tycker hursomhelst att startfältet är intressant, för det finns ju rätt många bra och kapabla hästar som inte har levererat på ett tag, det är ju då det brukar kunna skrälla till 🙂

Vi får se vad morgondagen utvisar, lär hursomhelst bli en fullspäckad dag som det brukar kunna bli på lördagarna…

framtagning-av-system

Så här kan det se ut när systemen tas fram på min lilla kammare 🙂

 • Först och främst brukar jag färdigställa rankningen under lördagsförmiddagen, det största jobbet görs dock redan under fredagskvällen.
   
 • Därefter tar jag fram preliminära systemförslag för respektive bolag, brukar jag även kunna hinna med att lägga ut innan kl 12. Sen har medlemmarna ett par timmar på sig innan spelstoppet sker kl 14 (denna tid är dock för bolagen som jag tar hand om själv, kan vara annorlunda för exempelvis Chansen). Men som vanligt är det ju bra om jag så tidigt som möjligt, får veta hur mycket jag har att röra mig med. Det tjänar ju alla på i längden…
   
 • Mellan kl 12 och 14 brukar jag kunna få någon håltimme, såvida jag inte är spelläggare eller hjälper till med reducering på något annat lag, exempelvis Chansen eller Heatmaps-kombinationen, där den sistnämnda är ett samarbete mellan Qvickis, mig och Ekman. Den här gången verkar det dock vara rätt lugnt på den fronten, så jag kommer nog att få lite extra tid för både Tips-SM och VMiV75 den här gången, varav den sistnämnda har jag dock ingen större förhoppning om längre, såvida inget mirakel sker…
   
 • Strax efter kl 14 är det dags att börja lämna in systemen, för jag brukar vilja vara ute i god tid i händelse om det blir teknikstrul eller något annat oförutsett händer. Brukar ju kunna ta någon timme att lämna in systemen, där jag oftast börjar med Troliga 25, därefter brukar det bli Komben 40+25/Komben 100+30 och slutligen Jakten 5/Jakten 10.
   
 • Kl 16:20 sitter man sedan bänkad och kollar på loppen 🙂
   
 • Kl 19:00 sitter vi förhoppningsvis där med den rätta raden 🙂
   

 

Lycka till och må tömmarna vara med oss, finns andelar kvar att köpa…

Klicka på respektive bolag för att bli medlem direkt, spelstopp kl 14:00 i morgon lördag.

Team TravRank – Troliga 25, lågbudgetlaget där vi i systemramen spikar två av mina första rankade. Spikarna kommer alltid vara dom jag tror mest på, garderar så gott det går i övriga avdelningar.
Kostnad per andel: 25 kr
Max antal per deltagare: 3 st
Beräknad lagkassa: 500-1 000 kr
Beräknat antal kuponger/system: 20-50 st
Filinlämning: Ja
Reducerat: Ja
 
Team TravRank – Komben 40+25, ett billigare alternativ till storebror Komben 100+30 där vi reserverar 500-750 kr för den extra “livlinan”.
Kostnad per andel: 65 kr
Max antal per deltagare: 2 st
Beräknad lagkassa: 750-2 000 kr
Beräknat antal kuponger/system: 20-500 st
Filinlämning: Ja
Reducerat: Ja
 
Team TravRank – Jakten 5, villkoren för hur raderna tas fram för det här laget, sätts utifrån den totala statistiken för våra tidigare V75-omgångar.
Kostnad per andel: 5 kr
Max antal per deltagare: 4 st
Beräknad lagkassa: 300–600 kr
Beräknat antal kuponger/system: 600-1 200 st
Filinlämning: Ja
Reducerat: Nej
 
Team TravRank – Jakten 10, villkoren för hur raderna tas fram för det här laget, sätts utifrån statistiken för den aktuella travbanans tidigare V75-omgångar.
Kostnad per andel: 10 kr
Max antal per deltagare: 2 st
Beräknad lagkassa: 300–600 kr
Beräknat antal kuponger/system: 600-1 200 st
Filinlämning: Ja
Reducerat: Nej
 

Den extra V75-omgången på Solvalla hoppar vi över på söndagen.


,
Comments are closed.