Har börjat leta efter nya jaktmarker

Datum: 2016-10-18
Skrivet av: TravRank.se

Undrar hur många liksom mig själv som allvarligt funderar på att byta jaktmarker, då ATG/ST gång på gång visar sitt förakt mot oss spelare.

För det första lyssnar man ju inte på varken oss eller dom aktiva,
för det andra pekar man långfingret åt oss alla,
för det tredje är det ju tydligen mycket viktigare att utveckla en massa lotterier, än att få till en stabil plattform (som ju bekant har sina anor från 80-talet)
och detta är ju bara en liten del av alltihop…

Ni förstår säkert att jag syftar till bland annat 16:20 tiden, “Glöm allt du lärt dig om hästar”-reklamen man slängde rakt i ansiktet åt oss, VR/Boost/TOP7 och förstås haveriet för lite drygt en vecka sedan, samt att “UtlandsAffe” tydligen har fått härja fritt på ATG igen 🙁

Det är ju inte konstigt att man tröttnar gång på gång och bara vill spy galla, men samtidigt vill man ju trots allt innerst inne stöda hästsporten så länge det bara går – men frågan är hur länge man orkar eller vill stödja, när ansvariga fortsätter att köra sitt eget race och inte ens dom aktiva får en syl i vädret 🙁

 

Hursomhelst känns det inte helt fel att jag har börjat leta efter andra jaktmarker, med bland annat avstickaren för vårt Kenobolag.

Det faller sig därför ganska naturligt att som nästa steg börja kika på andelsspel för stryktipset, har även anmält mig till Tips-SM, vilket ni kan följa här om ni vill – sen får jag se hur jag går vidare, men jag är inte alls främmande för att exempelvis låta stryktipset ersätta V75, efter nyår när V86 har blivit tillgängligt på Tillsammans.

Har anmält mig till Tips-SM.

 

Jag tycker nämligen att V75 som spelform börjar kännas mer och mer ointressant, åtminstone när det gäller ordinarie V75. Då tycker i alla fall jag att det har börjat gå lite för långt, när exempelvis extra V75 börjar kännas mer spelvärt än vid ordinarie. Men det är kanske bara extra V75 man skall satsa på efter nyår, lär ju trots allt bli några gånger i månaden (åtminstone med den farten, som man lägger till fler och fler extra V75 för varje år som går). Alternativt att man spelar alla V75-omgångar, när det är extra V75 just den veckan, alla övriga veckor hoppar man över… Finns ju trots allt några olika sätt att fortsätta efter nyår, vi får se vad tiden utvisar…

Hursomhelst kan man ju fråga sig hur länge flaggskeppet V75 kommer att hålla sig flytande, med nuvarande ledning 🙁

 

stryktipsetInte helt omöjligt att stryktipset ersätter V75 efter nyår, eller åtminstone vid vissa spelomgångar.

 

Hursomhelst ser jag framemot den dagen när V86 blir tillgängligt på Tillsammans, den spelformen har man ju inte hunnit förstöra lika mycket ännu (peppar, peppar ta i trä).

Det enda jag hoppas på i framtiden (liksom många andra har föreslagit), är att V86 flyttas till söndagarna, samt att Xpress då försvinner (är ju som bekant en riktig publikdödare, vilket man ju borde ha förstått direkt).

Sen ser jag ju hellre att det är V86 istället för “nya V64 Grand Slam” på söndagarna, som ju sen i somras i princip bara har varit typ galopp – och när det väl har varit trav, ja då har det skett i utlandet istället… Vad håller dom på med?


,
Comments are closed.