ATG pekar fingret åt oss skicklighetsspelare

Datum: 2016-10-13
Skrivet av: TravRank.se

Det har varit mycket som har varit oklart vad som gäller för den nya spelformen TOP 7, men nu börjar det klarna något inför premiären, som kommer att vara den 29 oktober.

Kan ju säga med en gång att den spelformen är ju inget som tilltalar mig längre, bland annat med tanke på reklamen man har gått ut med, där man tydligt visar vilket förakt man har mot oss skicklighetsspelare.

top7slogan“Glöm allt du lärt dig om spel på hästar”, tack för den ATG – tänker ni verkligen längre än vad näsan räcker?

 

Förutom denna bevisliga förakt man tydligen har åt oss skicklighetsspelare, gillar jag inte heller hur TOP 7 är upplagt, med sina fasta storleksmallar enligt 24 kr, 48 kr, 96 kr, 480 kr och 2880 kr. Det är ju tillräckligt svårt att pricka in en trio, här är det t.o.m. sju hästar man skall pricka in i rätt ordningsföljd, plus att man inte ens får välja hur man vill spela på hästarna (filinlämnat och reducerade system är väl i princip bara att glömma med en gång) – med andra ord ett nytt förklätt Boost och därmed en ny sparbössa för ATG.

 

  • TOP 7 – Spelaren köper ett färdigt TOP 7-spel (TOP 7 ger spelaren en smart blandning av favoriter och skrällar). Resultatet blir en kombination av kunskapspelarnas spel och slump.
    En förklädd Harry Boost?
  • TOP 7 Spik – Spelaren köper ett TOP 7 Spik-spel och väljer förstahästen. (EN Smart Autofyll plockar ut resten).
    En ny variant av spik-harry?
  • Top 7 Pro – Spelaren komponerar ett TOP 7 Pro-spel och väljer helt själv sina egna hästar (inom ramen för de fem fasta storleksmallarna).
    Hade kunnat varit intressant, bortsett från “inom ramen för de fem fasta storleksmallarna”.

 

Hursomhelst börjar man ju förstå hur man har tänkt få ihop alla dessa extra miljoner inför pokalåret 2018, MEN bara för det BEHÖVER NI ju inte VISA FINGRET åt oss skicklighetsspelare!!!

 

Om ni kommer ihåg skrev jag för ett tag sedan att jag hade ställt en fråga på Fråga ATG angående Winterburst, dock utan att få något gensvar eller ens få den publicerad.

Svaret jag fick i veckan efter att nästan en månad hade gått, var ju “Goddag Herr Yxskaft” – har därför ställt en motfråga vilket vid skrivande stund varken har publicerats eller svarats på ännu (lär väl förmodligen inte göra det heller, så jag tog därför för säkerhets skull en skärmdump innan jag skickade iväg den).

 

winterburst-fragaatgSkärmdump av min fråga angående Winterburst på Fråga ATG, samt min ännu ej publicerade motfråga.

 

 


,
Comments are closed.