VM och jackpot på 57 miljoner

Datum: 2016-09-30
Skrivet av: TravRank.se

I morgon drar årets upplaga av VMiV75 igång, passar ju väldigt bra att det även är jackpot på premiären – men sen behöver det ju inte bli några fler jackpotar, tycker att det har varit lite väl många på sistone… men det är väl som vanligt, att det går hack i häl med Winterburst satsningen, där man stjäl 10% av varje jackpot som blir, för att kunna bygga upp den där superjackpoten på nyårsafton…

Nyårsafton blir man ju därför nästan tvungen att vara med på, men alla övriga extra V75 under i julhelgen kommer jag däremot att stå över, vilket jag flaggade för redan för ett år sen, när vi fick reda på att V75 skulle köras hela åtta gånger mellan 23/12 till 31/12.

Har ställt en fråga till ATG, vilket jag inte har fått svar på och inte heller har fått publicerat på Fråga ATG, där jag helt enkelt ställer frågan hur det rimmar med spelansvar och spelsäkerhet, plus hur man ställer sig mot detta inlägg: http://www.gamblersvardag.se/atgs-olonsamma-jackpotsatsning-winterburst.

Tråkigt att man väljer att “mörka” såna viktiga frågor, vilket gör att man tappar mer och mer förtroendet för ansvariga inom ATG/ST.

 

Strunt samma, men här kan man inte tysta mig i första taget – får man inget svar av dom, får man helt enkelt ta upp frågan här istället och hoppas att fler ifrågasätter deras satsning under julhelgen. Nu är det bara att hoppas att inte alltför många ramlar dit, när julhelgen egentligen skall vara en trevlig stund med familj och vänner, inte att utveckla ett spelberoende… Märkligt att Lotteriinspektionen har gått med på detta, med tanke på ATG gärna går ut med att all spel sker under tillsyn av denna “myndighet”…

 

I morgon är det som sagt var jackpot för tredje gången i rad, eller är det kanske t.o.m. fjärde veckan i rad? Har tappat räkningen totalt, är väl risk för att det kan bli en jackpot-omgång nästa helg också, men det visar sig…

 

JackpotJackpot på 57 miljoner i morgon!

 

VM drar igång i alla fall, här kan ni följa hur det går för mig – målet är såklart att återta första placeringen på orten, samt hamna bland topp-femhundra i den stora tävlingen 🙂

vmiv75-2016

VMiV75 drar igång imorgon igen 🙂

 

Vi finns även på Tillsammans, andelspris från låga 5 kr uppemot 130 kr, max 2-4 andelar per person (lite beroende på vilket bolag det gäller).

Ni hittar oss enkelt och smidigt på ATG Tillsammans via denna länk, alternativ gå med direkt här nedan:

Häng med “Teamet som levererar spännande lördagar” 🙂

Team TravRank – Troliga 25, lågbudgetlaget där vi i systemramen spikar två av mina första rankade. Spikarna kommer alltid vara dom jag tror mest på, garderar så gott det går i övriga avdelningar.
Kostnad per andel: 25 kr
Max antal per deltagare: 3 st
Beräknad lagkassa: 500-1 000 kr
Beräknat antal kuponger/system: 20-50 st
Filinlämning: Ja
Reducerat: Ja
 
Team TravRank – Komben 40+25, ett billigare alternativ till storebror Komben 100+30 där vi reserverar 500-750 kr för den extra “livlinan”.
Kostnad per andel: 65 kr
Max antal per deltagare: 2 st
Beräknad lagkassa: 750-2 000 kr
Beräknat antal kuponger/system: 20-500 st
Filinlämning: Ja
Reducerat: Ja
 
Team TravRank – Jakten 5, villkoren för hur raderna tas fram för det här laget, sätts utifrån den totala statistiken för våra tidigare V75-omgångar.
Kostnad per andel: 5 kr
Max antal per deltagare: 4 st
Beräknad lagkassa: 300–600 kr
Beräknat antal kuponger/system: 600-1 200 st
Filinlämning: Ja
Reducerat: Nej
 
Team TravRank – Jakten 10, villkoren för hur raderna tas fram för det här laget, sätts utifrån statistiken för den aktuella travbanans tidigare V75-omgångar.
Kostnad per andel: 10 kr
Max antal per deltagare: 2 st
Beräknad lagkassa: 300–600 kr
Beräknat antal kuponger/system: 600-1 200 st
Filinlämning: Ja
Reducerat: Nej
 

Lycka till och må tömmarna vara med oss 🙂


,
Comments are closed.