Inför Rättvik i morgon

Datum: 2016-08-05
Skrivet av: TravRank.se

Jag vet faktiskt inte riktigt vad som hände förra året i Rättvik, med tanke på att rankingen hade varit väldigt bra där tidigare. Förra året lyckades jag dock av någon konstig anledning, ranka ner några ganska så självklara hästar. Men det kanske inte är så mycket att haka upp sig på, då det förmodligen trots allt var en engångshändelse – jag menar, hur ofta lyckas jag ranka så dåligt att två eller tre vinnande hästar blir rankade sex eller ännu sämre… Skulle nästan tro att jag kan räkna dessa på mina fingrar, dock utan att ha kollat upp det alltför noga.

rank-v75-rattvik-2013-2015Mycket märkligt att rankingen blev så dålig förra gången i Rättvik.

 

Hursomhelst tänker jag ändå vara lite mer uppmärksam den här gången, vill ju inte direkt vara med om samma sak igen.

Sjuan har vi dock så här långt åtminstone satt en gång i Rättvik, övriga gånger har det blivit fem rätt som bäst, enligt 5-7-5 – kan det månntro vara en sjua på gång igen?

Om man bortser från förrförra året, tycker jag nog ändå att travbanan i Rättvik ger relativt bra utdelning för sju rätt.

Datum Travbana Spelform Utdelning för sju rätt
2013-08-03 Rättvik V75 33 672,00 kr
2014-08-02 Rättvik V75 8 315,00 kr
2015-08-01 Rättvik V75 11 835,00 kr

En översikt av utdelningen för sju rätt i Rättvik.

 

I två veckors tid har vi tråkigt nog bara fått fem rätt som bäst, det intressanta är dock att man får gå så långt tillbaka som till våren 2014, då vi under tre veckor i rad inte fick mer än fem rätt som bäst. Skall därför bli intressant att se utfallet efter morgondagens tävlingar, men man tycker ju att oddset borde ligga rätt bra till, för att fem rättstrenden borde spricka i morgon (sen om det blir sex eller sju rätt, det visar sig – men målet är förstås sju rätt).

veckoresultat-v31Två veckor i rad i har vi bara fått fem rätt som bäst, den trenden vill vi ju förstås skall spricka…

 

Får se hur jag gör i morgon, men det lutar nästan åt att jag kommer att försöka koncentrera strecken så gott det går i avdelning 2, 4, 5 och 6.

Avdelning tre är mycket intressant, då bland annat On Track Piraten, Volstead, Magic Tonight och Royal Fighter möts igen. Men det kan mycket väl räcka med ett lås med exempelvis OTP och Volstead, såvida man inte väljer att spika någon av dom.

Hursomhelst tycker jag att det börjar likna något, men det finns lite att fundera på och behöver även sova lite på saken.

Det finns platser kvar i båda jakten-bolagen (endast 5 kr respektive 10 kr per andel), ni finner dock alla mina bolag enkelt och smidigt via denna länk: https://tillsammans.atg.se/hittalag?search=travrank

Team TravRank – Jakten 5, villkoren för hur raderna tas fram för det här laget, sätts utifrån den totala statistiken för våra tidigare V75-omgångar.
Kostnad per andel: 5 kr
Max antal per deltagare: 4 st
Beräknad lagkassa: 300–600 kr
Beräknat antal kuponger/system: 600-1 200 st
Filinlämning: Ja
Reducerat: Nej
 
Team TravRank – Jakten 10, villkoren för hur raderna tas fram för det här laget, sätts utifrån statistiken för den aktuella travbanans tidigare V75-omgångar.
Kostnad per andel: 10 kr
Max antal per deltagare: 2 st
Beräknad lagkassa: 300–600 kr
Beräknat antal kuponger/system: 600-1 200 st
Filinlämning: Ja
Reducerat: Nej
 

Lycka till och må tömmarna vara med oss 🙂


,
Comments are closed.