En ny jackpot-omgång på “favobanan” Axevalla

Datum: 2016-07-22
Skrivet av: TravRank.se

Då var det dags för en ny jackpot-omgång igen, denna gång ligger den på 43 miljoner 🙂

jackpot-v75-axevalla-2016-07-23-largeDet är Jackpot på 43 miljoner i Axevalla, imorgon lördag 🙂

 

Ni som har varit med ett tag kommer kanske ihåg att vi satte årets allra första sjua just i Axevalla 🙂 , gången därpå blev det dock bara fem rätt som bäst.

Här kan ni även läsa vad jag skrev inför V75-omgångarna i januari respektive april.

Vi har därmed satt sjuan tre gånger så här långt i Axevalla, travbanan får nog därmed anses vara en av dom bättre för Team TravRank 🙂

 

rank-v75-axevalla-2013-2016Medelsnittet för vinnande hästs rank ligger runt tre för Axevalla, bara tre gånger har vinnande hästen varit rankad sämre än nio.

 

Inför morgondagen ser det ju dessvärre ut att kunna bli lite favoritbetonat igen, men vi lever på hoppet och hoppas därmed att det överraskar något och att vi även får med dessa hästar på systemen 🙂

Det finns några fåtal platser kvar, ni hittar oss enkelt på ATG Tillsammans. Andelskostnad från låga 5 kr upptill 130 kr, spelstoppet sker kl 14:00 för alla lagen som jag själv tippar på. Spelläggaren för Chansen, bestämmer dock själv när han/hon vill sätta spelstoppet.

 

Hursomhelst trodde jag faktiskt att jag skulle sakna Jokersystemet mycket mer än vad jag har gjort den här veckan, men jag tror nog att Speltjänst kommer funka väldigt bra för mig – är väl den som närmast egentligen påminner lite om gamla hederliga Jokersystemet (sen är den ju även gratis, så egentligen gjorde ju teamet bakom Jokersystemet mig en tjänst, ner dom valde att lägga ner PC-versionen. Webbvarianten har dessvärre blivit en nedgradering, vilket jag har skrivit om tidigare och är därmed inget alternativ för egen del).

jokersystemet-ripSå här ser Jokersystemet ut för mig nu när den har slutat att fungera, men vi överlever säkert med hjälp av Speltjänst.

 

Den enkla och smidiga HPT Online hoppas jag dock att man vidareutvecklar, har därför mailat några förbättringsförslag, som jag tycker togs emot bra av gänget bakom “Hjälp på traven” 🙂

 

Det är även dubbla V75-omgångar i Axevalla den här helgen, men vi kör endast den ordinarie V75-omgången, samt skippar även den extra V75-omgången i Jägersro på tisdag.

Det är mycket V75 nu, helt sjukt att dom bara orkar…

Lycka till och må tömmarna vara med oss, kan det månntro bli tredje raka sjuan 🙂

 

veckoresultat-v29Kan det månntro bli tredje raka sjuan i morgon?


,
Comments are closed.