Jokersystemet vs HPT Online/Pinracer

Datum: 2016-06-13
Skrivet av: TravRank.se

Har nu dessvärre bara en månad kvar på mitt abonnemang för Jokersystemet, vilket tråkigt nog inte längre går att förlänga, det vill säga när det gäller den gamla och smidiga PC-versionen 🙁

Webbversionen som man tydligen har satsat allt krut på, känns dessvärre inte som något bra alternativ för mig, men jag skall ändå försöka ge den en ärlig chans.

Jag kommer därför från och med den här veckan, framtill dess att PC-versionen av Jokersystemet slutar att fungera, även använda Hjälp på Traven och Pinracer.

  • Team TravRank – Troliga 25 kommer därmed att få sina system skapade med hjälp av webbversionen av Hjälp på Traven (299 kr/år alt. 49 kr/mån).
     
  • Team TravRank – Komben 40+25 kommer att använda Pinracer (799 kr/år alt. 89 kr/mån).
     
  • Team TravRank – Komben 100+30 kommer att använda webbversionen av nya Jokersystemet (948 kr/år alt. 79 kr/mån).

Det jag inte heller gillar är att man har passat på att höja priset på Jokersystemet, från 699 kr till 948 kr per år i och med lanseringen av deras webbversion – så bra anser jag faktiskt inte att webbvarianten är jämfört med exempelvis HPT Online och Pinracer, som dessutom är billigare (åtminstone per årsbasis), men jag skall ge den en ärlig chans ändå…

 

Nedanför har jag för skoj skull gjort fyra skärmdumpar på dom olika varianterna, där jag helt sonika för enkelhetens skull har valt ut några hästar sorterat enligt startnummer, reducerat enligt max 13 poäng.

test_jokersystemet_pcSystemet i Jokersystemets PC-version (vilket jag använder sen några år tillbaka, dessvärre har man slutat med försäljningen av detta kraftfulla och smidiga verktyg).

 

test_hpt_onlineSystemet i HPT Online (personligen gillar jag det här upplägget bäst, plus att man även har PC-klienten kvar).

 

test_pinracerSystemet i Pinracer (smidigt och bra genomtänkt).

 

test_jokersystemet_webbSystemet i Jokersystemets webbversion (påminner ju i och för sig grafiskt om PC-versionen, men jag skulle tro att man hade varit behjälpt av att kika lite på Pinracers lösning – har ju ett ganska liknande upplägg, som känns mer genomtänkt).

 

Hursomhelst har jag nu (förhoppningsvis i alla fall) en månad på mig att utvärdera och bestämma mig, för vilken av plattformerna Team TravRank går vidare med på ATG Tillsammans.

 

Extra tillägg på artikeln:

Skall även testa denna som dessutom är gratis från Speltjänst, känns nästan som att man där har utgått från det som är bra och enkelt i Jokersystemets PC-version 🙂

test_speltjanstSamma system i det kostnadsfria reduceringsverktyget från Speltjänst (skall passa på att även testa denna vid sidan om).

 

Summa summarum verkar det ju inte finnas någon brist på reduceringsverktyg 🙂


,
Comments are closed.