Keno vs V75

Datum: 2016-04-05
Skrivet av: TravRank.se

Nu har vi testat att köra andelsspel för Keno i lite drygt en månad, i det stora hela har det varit väldigt positivt 🙂

Lite extra skoj var det nu i helgen, då vi prickade in våra första hela rader 🙂

Först satte vi en hel rad på fredagen, därefter även på söndagen då vi prickade in kungen också – dock vart det ju ingen högre Kenonivå för båda raderna, så det blev bara lite kaffepengar tillbaka, men lite skoj vart det ju ändå 🙂

 

Tycker ju att det är kul att göra lite jämförelser, så jag har därför gjort en sådan mellan Keno-bolaget och ett av lagen på Tillsammans, som har haft ungefär samma kostnad per vecka, under samma period som vi har kört Keno-bolaget så här långt.

Nu blir det dock lite missvisande då vi körde båda dagarna på Tillsammans vecka 12, det blev därför dubbel kostnad den veckan – men annars skiljer det oftast bara någon hundring mellan dessa två spelformer/bolag.

keno_v9-13Omsättning per vecka för Keno-bolaget sen starten.

Dock måste man ha i åtanke att det har gått alldeles för kort tid, för att man skall få till en riktigt bra jämförelse, plus att man får ju inte heller förglömma att det har varit några väldigt konstiga V75-omgångar under samma period (har ju i princip varit omöjliga att förutse). Men samtidigt kan man ju inte bortse ifrån att i längden, verkar det ju nästan som att man går minst back med Keno, då det så här långt har kommit tillbaka något varje vecka när man ser på sammanställningen ovan.

troliga25_v9-13Omsättning per vecka för Team TravRank – Troliga 25 under samma period (v9-13).

 

I väntan på den stora smällen och om man har tålmodighet, kanske Keno trots allt lönar sig bättre i längden.

Dock kan man ju inte bortse ifrån att travet är ju betydligt mer spännande och fascinerande, men Keno kan säkerligen vara ett bra komplement.

Hursomhelst så kör vi på med Keno som en liten avstickare till travet, skall bli väldigt intressant att göra samma jämförelse om något halvår.

Just nu är det två i kö till Keno-bolaget, får se hur jag gör om det blir en större kö – men i nuläget är det inte aktuellt att öppna upp något extra bolag på Svenska Spel.

 

Förberedelserna är igång inför Axevalla på lördag, där har vi varit tidigare med bra resultat – tre sjuor har det blivit så här långt på travbanan med landets längsta upplopp 🙂

 

Det finns några fåtal platser kvar inför lördagens V75-omgång:

Finns även några platser kvar i båda jakten-bolagen, endast 5 kr respektive 10 kr per andel.


,
Comments are closed.