Ombudslag på Tillsammans

Datum: 2016-03-03
Skrivet av: TravRank.se

Förra veckan introducerade ATG något man kallar för ombudslag på Tillsammans, för egen del är jag dock lite kluven inför detta.

Fördelen är ju att det blir betydligt enklare att köpa andelar hos ombuden, samt att man nu får ta del av fördelarna med Tillsammans-siten (ombuden blev ju inte direkt så glada och kanske lite oroliga när Tillsammans introducerades för drygt tre år sedan, vilket säkert var befogat då flera ombud säkerligen har märkt av ett litet tapp sen dess).

Men jag kan inte låta bli att det känns lite smått oroväckande, att det pluppar upp nya ombudslag i rask takt för varje dag som går. Jag menar, vi har ju sett tidigare hur nya funktioner har ställt till det rejält på Tillsammans, när det har blivit lite tryck på tjänsten 🙁

Mitt råd är därför till alla inför helgen, var inte ute i sista stund för att lämna in era system – skulle inte alls förvåna mig om Tillsammans kraschar, ju närmare spelstopp vi kommer på lördag.

Hursomhelst för egen del ser jag ju hellre att ombudslagen finns på Tillsammans, än ATG’s egna jippon med sina stjärnlag – t.ex. nu det senaste med SHL stjärnlag inklusive det omtalade SHL loppet, där kuskarna som bekant får böter om man inte kör i SHL lagets dress. Är ju bara barnsligt, löjligt och ett stort hån mot kuskarnas egna sponsorer, men vem är egentligen förvånad då ATG bara kör på och fortsätter mangla ner alla i sitt eget race. Många pratar om transparens på nätet, för den är ju helt obefintlig från ATG/ST:s sida. Hade säkert inte blivit så mycket tjafs, ifall man hade varit betydligt mer tydliga från början med exempelvis syftet av SHL samarbetet.

 

Men nu till något helt annat 🙂

Från och med den här veckan erbjuder jag ju även andelsspel för Keno, tror faktiskt att det kan bli ett bra komplement till travet 🙂

kenoFrån och med den här veckan erbjuder jag även andelsspel för Keno 🙂

 

Sammanfattningsvis så här långt för dom tre dagarna vi har kört hittills:

– I måndags hade vi med sju av dom dragna siffrorna, blev dock bara tre rätt som bäst och 25 kr tillbaka till bolaget.

– I tisdags hade vi med åtta av dom dragna siffrorna, dock grupperades dessa inte tillräckligt bra för att kunna hamna på samma kupong – blev därmed inget tillbaka.

– Igår hade vi även med åtta av dom dragna siffrorna, men även då grupperades inte dom framtagna siffrorna tillräckligt bra. Det blev dock en liten ynklig rad med tre rätt och därmed 5 kr tillbaka till bolaget.

Med andra ord, har det inte blivit några större summor ännu – men, samtidigt har vi ju bara kört några dagar än så länge.

Hursomhelst tycker jag att det är spännande, tycker faktiskt att det verkar lovande inför framtiden med mitt lilla sidospår 🙂

Vi kör därmed på hela månaden ut med upplägget jag har börjat med, enligt Keno 60 (3, 4, 6, 8, 10, 11), samt förstås med villkoren jag har ställt för att ta fram kenosiffrorna (vilket bland annat är topp-bästa dragna siffrorna för aktuell månad, veckodag o.s.v., kontroll av vilka nummer som har dragits senast, prioritera exempelvis ramnummer lite extra m.m.).

Är ju helt övertygad om att man kan komma väldigt långt med statistik, så även för turspel (även om det är betydligt svårare att trimma in – men jag har ju kommit en bra bit på väg).

 

I helgen är det dags för Bergsåker igen, här kan ni läsa sammanfattningen jag gjorde när vi var där senast (30/1), samt vad jag skrev dagen innan V75-omgången.

Rankingen var som sagt helt okej senast, så jag hoppas att den fortsätter vara det i helgen också 🙂

Får se om jag skriver något mer om Bergsåker under morgondagen, i annat fall har ni ju lite bakgrund i länkarna som jag har bifogat ovan (förutsättningarna har ju inte direkt ändrats så mycket sen dess, om man bortser från att rankingen vart ju bättre nu senast).

Om vi inte hörs något mer innan lördagen, önskar jag er alla lycka till och må tömmarna (och förstås även bollarna) vara med oss 🙂


,
Comments are closed.