Sammanfattning V75 Solvalla 26/12

Datum: 2015-12-27
Skrivet av: TravRank.se

Det blev en relativ favoritbetonad V75-omgång på annandagen i Solvalla, vilket resulterade i att det även blev jackpot för femmorna.

Innebär därmed att det nya året börjar med en jackpotomgång på minst 43 miljoner, kan ju bli ännu mer om det blir jackpot även för tisdagens extra V75-omgång.

Nu har tydligen ATG/ST bestämt sig för att det inte skall heta extra V75 längre, jaja – för mig är det dock fortfarande extra V75-omgångar, vilka jag därmed fortsättningsvis väljer att hoppa över, så även för årets sista (extra) V75-omgång.

Team TravRank M-303 fick sju rätt på annandagen, så med tanke på att insatsen bara var på 360 kr blev det ju lite plus i kassan – 186 kr tillbaka per satsad trettiolapp 🙂

V75-2015-12-26-teamtravrankm303Sju rätt och nästan det sexdubbla tillbaka per satsad andel för Team TravRank M-303, känns därmed lite vemodigt att laget släcks ner efter nyår – men det blev trots allt ett värdigt avslut, som en av medlemmarna skrev på laget.

 

Har börjat förbereda för det nya året, då det som jag har nämnt tidigare kommer att bli några namnbyten och borttagning av lag.

teamtravrank-2016Har börjat förbereda inför det nya året, då det kommer att bli några förändringar.

 

Nu siktar vi in oss på det nya året och hoppas att det blir ett bättre travår.


,
Comments are closed.