Sammanfattning V75 Åby 12/12

Datum: 2015-12-13
Skrivet av: TravRank.se

Det var nog inte alltför många som det stämde för igår, om man då bortser från fyra system som fick nästan 15 miljoner vardera för sju rätt.

För egen del blev det inte mycket bättre än fyra rätt, även om det i och för sig inte var alltför långt ifrån fem rätt, åtminstone för ett par av lagen inför sista avdelningen. Men superskrällen 10 Bergshults Leffe (0,3%) lyckades knipa förstaplatsen via Open Stretch, med typ huvudet före 1 Calvin Borel – vilket faktiskt känns lite sisådär, då femmorna säkerligen hade kunnat gett lite tillbaka och kanske t.o.m. täckt upp spelet för gårdagen 🙁

Superskrällen 10 Bergshults Leffe (0,3%) vann knappt före 1 Calvin Borel i sista avdelningen, tack vare Open Stretch.

 

I vanliga fall är spår 10-12 inget bra utgångsläge när det gäller Open Stretch, men Peter Untersteiner lyckades på något sätt ändå hitta vinnarhålet. Han och Erik Adielsson dominerade även V75-omgången igår, då båda tog en hattrick – det var annars bara Torbjörn Jansson som vann ett av övriga V75-lopp (V75-5).

 

Systemram och rank för Team TravRank M-303

V75-2015-12-12-teamtravrankm303Trodde ju i min enfald inför sista avdelningen, att det åtminstone skulle kunna bli fem rätt för några av lagen – men icke sa nicke, eller rättare sagt Bergshults Leffe…

 

Upploppet i sjätte avdelningen blev väldigt dramatiskt, kunde ha gått väldigt illa för både hästen 2 Bruno di Quattro och kusken Frode Hamre, då hästen på något sätt lyckades trassla in sig och höll på att snubbla handlöst – såg verkligen otäckt ut, men både häst och kusk verkar ha klarat sig fint.

bruno-di-quattro2 Bruno di Quattro trasslade in sig i benen på upploppet, såg riktigt otäckt ut.

 

I och med att inget lag fick bättre än fyra rätt, blev det därmed tråkigt nog en röd vecka den här gången – dock den allra första för i år, vilket jag hoppades in i det längsta få klara mig undan det här året, men icke 🙁

veckoresultat-v50Första gången för i år som det visar rött i veckoöversikten, den var inte rolig…

 

Hursomhelst är nu siktet inställt mot Mantorp på lördag, nu är det bara den och därefter Solvalla den 26/12 som är kvar för det här året, då jag som bekant sen en tid tillbaka skippar alla extra V75-omgångar (även så under julhelgen).

 

Kommer förmodligen efter nyår att dra ner på några av lagen, skulle tro att det bara blir något enstaka RS-lag, flaggskeppen (Team TravRank 25 och 100) samt Chansen kvar – med andra ord lär det bli ungefär som när jag började comebacken i våras, kommer med mer info under julhelgen, men jag hoppas att alla som vill fortsätta vara med kommer att kunna vara det ändå.


,
Comments are closed.