Sammanfattning V75 Bergsåker

Datum: 2015-11-02
Skrivet av: TravRank.se

Skrev förra veckan att jag tyckte att det såg ganska lätt ut på förhand i lördags.

Man kan väl säga att jag hade delvis rätt då tre av mina första rankade vann, men annars i övrigt var hästarna som vann rankade 4-5-6-10, varav dom tre första var helt okej rankade, då alla utom en häst kom med på dom flesta systemen. Dock fanns inte nr 13 Magic Number med på radarn överhuvudtaget, rankade den väldigt lågt i lärlingsloppet.

Det blev därmed fem rätt som bäst för några av lagen.

V75-2015-10-31-teamtravrank25Rank och systemgrund för exempelvis Team TravRank 25, där mina streckade hästar i första avdelningen (1 Unique Julia) och fjärde avdelningen (6 Camilo Boko), fick nöja sig med andra platsen.

 

1 Unique Julia var inte alltför långt efter 8 Ryan Kronos i första avdelningen.

 

13 Magic Number vann med en längd före 6 Camilo Boko i fjärde avdelningen (lärlingsloppet).

 

Det var även premiär för årets upplaga av VMiV75, där man bidrar med ett system på exakt 192 rader (96 kr). För egen del började det inget vidare alls, hoppas därmed att man fortfarande kan räkna bort sin sämsta spelomgång, vilket man ju har kunnat gjort tidigare – hamnade långt ner i tävlingen och har nu en stor utmaning framför mig för att kunna hamna bättre till 🙁

Men visst är det taskigt att man inte får räkna med reserverna i VM-tävlingen, då hade det ju lätt varit sex rätt – hehe 😛

V75-2015-10-31-VMiV75Min VM-kupong som bara fick tre rätt den här gången, med facit i hand skulle jag ju ha spikat alla mina första rankade som hade nr 11.
Valde även att spika mig ur lärlingsloppet med nr 3 Höwings Star, var omgångens käftsmäll enligt Storavinster – jaja, det var ju en chansning 😛

 

Bara att ta nya tag och siktet är nu inställt mot dubbla V75-omgångar på Sundbyholms travbana i Eskilstuna, där det nu i helgen kommer att vara Breeders Crown finaler.

bc_loggaDet är Breeders Crown finaler i Eskilstuna under kommande helg.

 

hittalag_v45Finns några platser i ovanstående lag, bli medlem enkelt och smidigt genom att söka efter travrank under “Hitta lag” på ATG Tillsammans.

Välkommen till teamet som levererar spännande lördagar.


,
Comments are closed.