Sammanfattning vecka 35

Datum: 2015-08-29
Skrivet av: TravRank.se

Kort sammanfattat har det inte varit någon direkt höjdare den här veckan, förutom för Chansen i tisdags i den extra V75 omgången i Jägersro.

Chansens spelläggare lyckades då pricka in skrällen 12 Serious Try i andra avdelningen, blev sex rätt och fyra gånger insatsen tillbaka 🙂

V75-2015-08-25-chansenChansens spelläggare lyckades pricka in skrällen i andra avdelningen, blev sex rätt för den extra V75-omgången i Jägersro.

Några av dom övriga lagen lyckades få ihop fem rätt, men mestadels blev det inte mer än fyra rätt – närmast åtminstone sex rätt var dock Team TravRank 100.

V75-2015-08-25-100Team TravRank 100 var närmast att sätta en sexa, för den extra V75-omgången i Jägersro.

 

 

Igår för den ordinarie V75-omgången i Bergsåker, bjöd Månprinsen A.M. på en ren utklassning, då han tog hem SM titeln för tredje året i rad – stack ifrån lite lätt joggande på upploppet och vann med hela åtta längder…

Däremot blev det två superskrällar igår. Den första i andra avdelningen och den andra i sjätte avdelningen – båda två var långt ner rankade och kom därmed inte med på systemen, blev därför inte bättre än fem rätt för ett par av lagen 🙁

Som tur är händer det inte alltför ofta att två superskrällar går in, det är ju tillräckligt svårt att få in en…

Dock är det lite häftigt att det kunde bli miljonutdelning, trots att fyra favoriter vann – varav en stor (Månprinsen A.M. – 89%) och tre knappa favoriter / andrahandare.

V75-2015-08-29-m504Team TravRank M-504 fick flest femmor, 12 stycken, blev därmed bästa laget för lördagens ordinarie V75-omgång i Bergsåker.

 

 

Kommer under veckan att be ATG döpa om alla M-lagen till M-30x, vilket innebär att jag sänker andelspriset till 30 kr för dessa fyra lag. Tror dock fortfarande på mitt mallsystem, funkade ju bra förra året. Men samtidigt är det ju lite experimentellt, så jag väljer därför att sänka andelspriset något.

Kommer även i fortsättningen att köra med två spikar i systemramen för dessa fyra lag, bara för att kunna gardera mer i övriga avdelningar – samt att det blir mer rättvist för alla lagen, då lagkassorna oftast skiljer sig ganska mycket åt.

Övriga lag blir det dock inga ändringar på.

 

Under helgen som kommer blir det dubbla V75-omgångar i Jägersro, samt att det är premiär för det nya “hemliga” 🙂

Senast i morgon eller på tisdag hoppas jag kunna slippa hålla er på halster, allt är förberett från min sida – väntar bara på ett klartecken, sen kör jag igång 🙂


,
Comments are closed.