Statistik för det här året

Datum: 2015-05-05
Skrivet av: TravRank.se

Kommer liksom tidigare att redovisa statistiken löpande för alla våra lag.

Såhär långt har vi ju bara avverkat en V75-omgång för det här året på Tillsammans, hade hoppats på en start utan röda siffror, men det är bara att resa sig upp igen – vår tur kommer 🙂

För premiären i lördags kom vi upp i en total lagkassa på nästan 8 000 kr, skulle ju vara skoj om vi kommer upp i lika mycket på lördag. Är dock nöjd om vi hamnar runt 5 000 kr – då har målet för varje lag uppnåtts, det är vi nästan uppe i redan nu.

Skoj även att nästan alla redan har valt att delta i tiokronors laget, det är för närvarande bara tre stycken som inte har valt att vara med i Umeå på lördag. Kan dock även bero på att dom helt enkelt inte kan, se längre ner angående den nya begränsningen på Tillsammans.

Likaså med 25- och 50-kronorslagen, där är det sex deltagare som inte har valt att vara med än så länge – dessa hoppas vi ju på att vi får med också 🙂

För hundrakronorslaget är det fortfarande 11 st som inte har valt att vara med, avvaktar säkert tills på fredag då systemet läggs ut under kvällen 🙂

statistik_lagSåhär ser det ut när jag bland annat håller koll på respektive lagkassa, vinst, antal andelar och medlemmar som deltar m.m.

 

Så här långt leder 25- och 50kronorslaget poängligan, med varsin sex rätt.

resultatPoängligan så här långt, när en V75-omgång är avverkad på Tillsammans.

 

25- och 50kronorslaget leder även antal rätt, baserat på antalet genomförda spelomgångar.

omgangarAntal rätt baserat på hittills en genomförd V75-omgång.

 

Vinstligan för detta år kommer ännu, behöver lite mer data innan den kan presenteras.

 

Det har varit lite turbulent och oroligt i ett par forum, då man upptäckte att ATG plötsligt infört, att man inte längre kan vara med i fler än 30 lag på Tillsammans.

För egen del tycker jag ju att max 30 lag borde räcka gott och väl.

Vet dock att många är med i åtskilliga en-femkronorslag, för att kunna sprida chanserna med ett tänk utanför ramarna. Har ju sett att deras små bolag har vunnit bra, trots sina små medel.

Förstår att ATG har varit tvungna att göra något drastiskt, p.g.a. prestandaproblemen som har varit, för att inte tappa ansiktet helt.

Men hursomhelst borde dom ju ha gått ut med detta, INNAN man införde denna begränsning.

Det är många som jag känner som drabbades, som blev helt ifrån sig när det rätt som det var, tog totalt stopp när dom i vanlig ordning skulle delta i sina lag.

Tror dock att denna åtgärd är en nödlösning för att inte förlora ansiktet helt.

ATG har helt enkelt varit tvungna att hitta på något, p.g.a. problemen som har varit på Tillsammans. Att det sen är deras egna jippon och kassakon “stjärnlagen”, som har ställt till problemen, är ju inget av naturliga skäl, som dom vill gå ut med till allmänheten.

Men nu är ju olympialagen borta, vilket borde göra att prestandan på Tillsammans, av sig självt borde bli bättre under lördagseftermiddagarna…

Bara att vänta tills deras nästa jippo startar som kommer att dra ner servrarna igen, kan dom stå där med sina långa ansikten…

Tycker synd om alla som drabbas av detta, p.g.a. en återigen icke genomtänkt nödlösning.

“Med ATG Tillsammans spelar du på V75 i lag. Ta rygg på den som kan, eller led vägen mot vinsten.”

JA, så länge man inte är med i fler än 30 bolag.

Deras tydliga signal är ju, att vi prioriterar hellre våra egna stjärnlag, mörklägger att vi känner till att servrarna måste ha extra resurser, för att kunna hantera alla dessa tusentals inloggade medlemmar som det blir extra, när vi går ut med att man kan köpa extra andelar i direktsändning.

Tror dom verkligen att folk är så dumma, att dom inte ser den kopplingen, då Tillsammans strax därefter antingen slöar ner eller går ner helt och hållet?

Struntar i det här nu – blir bara trött på deras bortförklaringar…


,
Comments are closed.