Nytt stjärnlag och VM i V75

Datum: 2014-10-24
Skrivet av: TravRank.se

Björn och Harrys stjärnlag har nu gått i graven. Blev ju precis som förmodat, pengar rätt ner i ATG’s egen ficka…

Förutom Travrondens stjärnlag, finns det nu ett nytt – Spelvärde.se, ett lag för dom som har råd att förlora pengar i samband med lönehelg.

Har inte direkt gått att missat Spelvärde.se, då dom har gjort en ganska intensiv reklamkampanj i bland annat Jokersystemet.

Oftast har kampanjen gått ut på att visa upp ett plusnetto på över 300 000 kr sen i våras. Har därmed varit lite intresserad att eventuellt testa en prenumeration och kolla in deras tips, men efter detta jippo står jag nog över.

Ett andelspris på 3 000 kr och max 20 sålda andelar, visar ju tydligt att dom är ute efter en helt annan målgrupp – dom som har råd att förlora flera tusenlappar per gång.

Nu när det börjar komma lite vettiga stjärnlag (dom är ju tydligen kvar för att stanna), hade dom väl kunnat haft ett andelspris på max 100 kr med högst 100 sålda andelar – då hade säkerligen t.o.m. jag varit intresserad att vara med.

Kan inte låta bli att tycka att det känns lite motsägelsefullt, att satsa så mycket endast vid lönehelgerna. Har man råd med det så borde ju inte löningen spela så stor roll…

 

spelvarde_se

Reklamen för stjärnlaget Spelvärde.se på V75 Tillsammans.

 

 

Undersökningen om V75 Tillsammans har dessvärre droppat av lite, kommer förmodligen inte komma upp i mycket högre än fjärdedelen av de svar på tusen, som jag hade satt som mål.

Men jag sammanställer, lägger ut detta på hemsidan och skickar därefter även in det till ATG i början av november, sen får vi se om dom tar till sig något av detta.

 

 

Nu över till något helt annat, det är nämligen återigen dags för VM i V75 – med start i morgon lördag 🙂

vmiv75-2014Kommer som tidigare lägga ut både raderna samt resultatet för varje spelomgång.

Målet är ju så klart att försöka behålla första platsen på min egen ort, som jag fick i våras då Olympiamästaren gick av stapeln 🙂

diplom-olympiamastaren-2014Diplom Olympiamästaren 2014.

 

Lycka till och må tömmarna vara med oss 🙂


,
Comments are closed.