Turbulent vecka

Datum: 2014-09-27
Skrivet av: TravRank.se

Ni som har följt mig under veckan förstår säkert att det har varit en något turbulent vecka, men droppen fick trots allt bägaren att rinna över under sena fredagskvällen, när V75 Tillsammans la ut detta på sin Facebooksida.

Turbulent

Kanske överreagerade lite, men tycker ändå att det var väldigt lågt gjort, emot de som har förlorat medlemmar under veckan, till fördel för deras “jippo”.

Nu har i och för sig inte mina egna lag tappat så många fler medlemmar än vanligt under veckan, kanske ett par extra, men jag har kö till dom flesta lagen, så det har varit lugnt på den fronten.

Men visst vore det härligt med obegränsat antal medlemmar, där man istället sätter max antal sålda andelar för varje spelomgång.

Helt enkelt först till kvarn, som V75 Tillsammans skriver i sin banner ovan.

Då skulle man inte behöva hålla koll på vilka medlemmar som deltar minst varannan vecka, som jag har satt som gräns innan det är risk att platsen går till någon annan, då det är en gräns på max 30 medlemmar per lag (har man alltför många passiva medlemmar, är det svårt att komma upp i en bra lagkassa).

Men stjärnlaget Björn & Harry får plötsligt ha 1 000 medlemmar, även om det kanske skulle vara endast 25 stycken som deltar – det är det som jag blir mest irriterad över.

Det är inte på lika villkor längre och vill dom köra sitt eget race, så får dom göra det – vill inte vara del av det i så fall – då lägger jag hellre ner alltihop än att kämpa på i motvind.

Hur som helst, så är detta trots allt en av sakerna jag har önskat ända sen starten, förutom filinlämning som ju bekant är en av dom största önskemålen, som skulle underlätta så mycket för många av oss som sitter med t.ex. Jokersystemet eller Hjälp på traven.

Det finns på ATG’s vanliga sida, varför inte på V75 Tillsammans – jo, av en enda anledning – dom vill helt enkelt inte att vi går med vinst när vi går ihop och spelar tillsammans. Björn och Harrys lag på 800 andelar är ett tydligt exempel på detta.

För egen del har jag varit med i princip från början.

Mina medlemmar har omsatt lite över miljonen under snart två år, tycker därmed att vår röst borde kunna räknas lite.

MEN NEJ, dom satsar hellre på trams som Björn Goop och hans stjärnlag.

Är otroligt besviken på ATG och V75 Tillsammans.

Fick ett utbrott under kvällen och hade egentligen tänkt stå över den här helgen på grund av detta, men mina medlemmar vill köra – så jag kör på, även om det tar emot rejält.

Men en sak kan jag lova, har det inte hänt något positivt på utvecklingsfronten för oss seriösa spelare innan årsskiftet, då lägger jag ner alltihop – vet att det är många med mig som känner samma sak.

Då kan ATG stå där med sina stjärnlag och se på när omsättningen minskar ännu mer för V75, för att inte glömma övriga spelformer som dom redan har problem med.

LYSSNA GÄRNA PÅ OSS FÖRST INNAN NI SÄTTER IGÅNG NÅGOT NYTT.


,
Comments are closed.