Hjälp På Traven – Online

Datum: 2014-09-26
Skrivet av: TravRank.se

Har ju nämnt några gånger tidigare att Hjälp på Traven har varit lite krångligare än t.ex. Jokersystemet, men nu är frågan om inte Hjälp På Traven är ett snäpp bättre med sin webbaserade version (http://online.hpt.nu).

Är glad att jag tog mig tid att testa nya klienten, måste medge att jag är imponerad.

Tog mig knappt tre minuter att skapa ett reducerat system utifrån utgångar, för lördagens V75 omgång i Solvalla 🙂

Dock skall det tilläggas att det ännu är en beta, men fungerar redan nu väldigt bra och känns i princip färdigt – skall bli intressant att följa utvecklingen, är lite av samma upplägg som jag själv vill uppnå så småningom.

Bifogar ett par skärmdumpar, dock är systemet som jag har gjort bara en demo, där jag har tagit med några hästar på måfå (med andra ord, är den inte kopplat på något sätt till den rank eller system, som kommer att användas på lördag).

 

HPTOnline1 Reduceringsverktyget i HPT Online

 

Har här valt att spika 4 Canaka B.F. och 4 Calvin Borel, samt ha ett lås med 4 Perfect Power och 2 MagicCarpetride US* (US). Därefter blev det några garderingar i avd två, tre, fem och sju, som även fick bli utgångsavdelningarna (med 9 Coldtown, 1 Standout, 13 Eketorpets Tess och 8 Jeppas Maxi som utgångshästarna i respektive avdelning).

Oreducerat blev det då 1 400 rader, testade därefter att använda utgångshästar för att reducera systemet, satte ett villkor “från 1 till 4 utgångshästar”, där resultatet blev att systemet fördelades över fyra kuponger, vilket även var mitt mål för att kunna lämna in det på V75 Tillsammans.

Kostnad 412 kr (41% red.).

 HPTOnline2Kupongerna för det reducerade systemet, kostnad 412 kr (41% red.)

 

Otroligt smidigt och lättarbetat, rekommenderas starkt.

Ta tillfället i akt och prova det året ut till en kostnad av 49 kr – otroligt billigt om man jämför det med Jokersystemets 695 kr/år 🙂

För support, besök Facebookgruppen Veckans Reducerade.


,
Comments are closed.