Björns lag utsålt

Datum: 2014-09-25
Skrivet av: TravRank.se

Nu har tydligen Björn & Harrys lag sålt alla 800 andelar, vilket ni ser nedan.

Björn & HarryBjörn & Harrys lagkassa på 40 000 kr (800 x 50 kr), för lördagens V75-omgång.

 

Nu gäller det inte mig, men har hört att andra lag har tappat medlemmar till “stjärnlagen” – tycker inte att det är riktigt sjyst av ATG / V75 Tillsammans att konkurrera ut andra lag.

Med anledning av detta är det nästan så att jag önskar att utdelningen för sju rätt, inte överstiger 40 000 kr på lördag, mina lag kommer ju trots allt ändå gå plus om så sker. Tycker att det är så otroligt fel av ATG att ta medlemmar från andra lag, som har kämpat och kämpat vecka efter vecka – för något som i det stora hela med stor säkerhet inte kommer att ge något tillbaka.

Det är som någon skrev på V75 Tillsammans Facebooksida:

“Några stjärnor på att tippa kan de ju inte vara om de ska behöva 800 andelar på 50 kronor, 40tusen och tippa för andra sätter 7 rätt för en betydligt mindre summa och de är de som är de stora stjärnorna.”

Håller med till fullo och det som förvånar mig mest, är att folk verkligen går på det här.

Ni som läste mitt inlägg igår förstår säkert att jag var lite smått irriterad och uppgiven igår, då det ibland känns som att man kämpar på i motvind från ATG’s sida.

Det som också är otroligt dåligt från ATG’s sida, är att dom inte ens har bemödat sig att svara på kritiken som har skrivits på deras Facebook sida.

Funderade starkt under gårdagen att lägga ner alla mina lag, men det är inte heller riktigt sjyst mot mina medlemmar, som har kämpat och kämpat vecka efter vecka. En vacker dag kommer återbäringen, det är jag är helt övertygad om.

Nog pratat om detta och vill till sist ändå önska Björn och hans medlemmar lycka till – för det kan dom säkert behöva, om det skall bli något tillbaka per satsad andel…

Nu är siktet återigen inställt mot Solvalla, då jag har rest mig upp igen och är taggad som attan att visa Björns gäng, att det inte behövs några jättesummor för att sätta sjuan.

NU KÖR VI SÅ DET RYKER PÅ LÖRDAG…


,
Comments are closed.