Besviken

Datum: 2014-09-24
Skrivet av: TravRank.se

Har redan hunnit skriva rätt mycket om det här på facebook, men vill gärna ha med det här på hemsidan också, det blir därmed kanske lite upprepning för några.

Tycker att det är viktigt att det skrivs om detta, det är trots allt ändå bara vi som i slutändan kan påverka.

I måndags kom en ny uppdatering på V75 Tillsammans, som är i särklass den sämsta hittills och visar klart och tydligt, att dom inte lyssnar på oss spelare, då dom har prioriterat bland annat “Stjärnlag”, före andra viktiga funktioner som många med mig har efterfrågat väldigt länge.

Skall dock bli intressant att följa hur det går med det här nya med “Stjärnlag”, verkar ju finnas dom som tror att det kan löna sig – men tänk er själva om alla 800 andelar (som det är satt för Björn & Harrys lag), blir sålda till en kostnad av 50 kr/st. Skulle innebära att vinsten behöver överstiga 40 000 kr, för att man åtminstone skall få tillbaka insatsen av sina 50 kr.

björn&harryReklamen för Björn & Harrys “Stjärnlag” på V75 Tillsammans.

 

V75 Tillsammans har marknadsfört detta enligt nedan:
“Alla kan vara med i laget, men i varje omgång finns endast ett begränsat antal andelar. Först till kvarn gäller!

Vill inte påstå att 800 sålda andelar är ett begränsat antal, falsk marknadsföring vill jag nog däremot kalla det.

Senast jag var in och kollade lite snabbt på Björns lag, var det uppe i 220 andelar á 50 kr, med andra ord 11 000 kr i lagkassa. Det är med andra ord vad vinsten måste överstiga just nu, för att insatsen skall bli återbetald. Ännu är det många dagar kvar och skulle inte alls förvåna mig om alla 800 blir sålda, då många tydligen tror att det kan löna sig.

Hade däremot gärna sett att dom hellre hade infört något liknande för våra “vanliga lag” på V75 Tillsammans, med obegränsat antal medlemmar och kunna ställa in max antal sålda andelar, som det bevisligen är möjligt att göra nu (åtminstone för “Stjärnlagen”), men max 50 känns betydligt mer seriöst än 800 stycken.

Är därmed otroligt besviken på ATG och V75 Tillsammans, det är ändå vi lagkaptener, spelläggare och våra medlemmar som har hållit igång V75 Tillsammans i snart två år, inte Björn Goop och hans stjärnlag.

Nu får ni inte misstolka mig, är absolut inte arg på Björn Goop – har stor respekt för honom, hade bara oturen att vara första frontfiguren för deras nya trams.

Skall även bli intressant att se hur dom visar upp resultatet efter lördagen, enligt deras vinsttrend, om det blir typ en krona tillbaka per satsad andel. Blir det en grön plupp, inser nog åtminstone dom som har deltagit att det är otroligt missvisande – vilket jag har sagt ända från början. Men det verkar ju nästan som att dom bara är ute efter att lura sina kunder så långt det bara går, utan att tänja på lotteriinspektionens gränser.

Bifogar även en bra artikel som får en att fundera på vad ansvariga egentligen håller på med, när dom dessutom funderar på att skrota V86 genom att istället införa två V75 i veckan: www.travtipset.se/v75-tips-till-atg-lordag-27-september-2014-solvalla/

Kanske dags att sluta med trav, då det börjar gå käpprakt åt fel håll om ansvariga får fortsätta att hålla på, känns just nu som lotto eller något annat kan vara ett bättre alternativ.


,
Comments are closed.