Kriteriet på Solvalla

Datum: 2014-09-23
Skrivet av: TravRank.se

Dags för Kriteriet på Solvalla, med dubbla V75-omgångar – blir även halva andelspriset för söndagens extra V75-omgång.

Senast i måndags förra veckan på Solvalla, missade vi dessvärre på båda skrällarna som jag hade rankat som nia – var därmed två hästar som jag inte riktigt trodde på den gången, liksom dom flesta andra med mig. Visades sig vara ett stort misstag.

Men i övrigt satt rankingen bra som vanligt på Solvalla, med vinnande häst inom femte rank, förutom då för dom två ovan nämnda – se översikten nedan.

V75 Statistik Solvalla 2013-2014 #2Tabell över vinnande hästs rank för tidigare genomförda V75-omgångar i Solvalla.

 

Har bifogat ovanför en uppdaterad översikt över rankingen för Solvalla så här långt:

  • Vinnande häst har hamnat inom första rank till 42% (blir oftast spiken eller två av spikarna, beroende på den aktuella lagkassan, samt några av mina utgångshästar alternativt A-hästar).
  • Vinnande häst har hamnat inom tredje rank till hela 70% (blir ofta något lås med två-tre hästar med dessa).
  • Inom sjätte rank till 88% (garderingslopp i mån av utrymme).
  • Samt inom sjunde till tionde rank (10%) läggs hästar till, allteftersom lagkassan ökar och alla prioriterade avdelningar har fått sina streck.
  • Endast 2% har vinnande häst hamnat utanför tionde rank (skippar jag helt, då dessa streck är mer värda i någon annan avdelning).

 

Som ni säkert förstår är förberedelserna igång.

Måste medge att  jag är lite extra taggad, då det är Solvalla som är värd den här gången, dubbelt upp dessutom – är ju som bekant en av travbanorna där det har funkat bäst för oss 🙂

Likaså att det är dubbla V75-omgångar under samma vecka, brukar ju oftast kunna ge sju rätt för någon av dom. Blev dock inte så med förra veckans, tillhör trots allt undantagen då det var första gången på väldigt länge (v.23), som det inte har gett någon sjua för något av lagen. Har ju blivit några extra V75-omgångar under dom sista veckorna, kanske lite väl många om jag får säga det själv.

Siktet är som sagt inställt mot Solvalla, det känns bra och taggad är bara förnamnet 🙂


,
Comments are closed.