Sju rätt båda dagarna i Jägersro

Datum: 2014-09-08
Skrivet av: TravRank.se

Det blev sju rätt för både lördagens ordinarie V75-omgång och för extra V75 med Derbyt på söndagen 🙂

På lördagen fick både Bomben och Blixten sju rätt.

På söndagen blev det även sju rätt för två av lagen, då både Raketen och Blixten fick sju rätt, varav det sistnämnda laget dessutom prickade in sin fjärde raka sjua – innehar nu rekordet, tidigare var det Kometen som satte rekordet med sina tre raka sjuor förra hösten.

Samarbetspartnerna Dannkans och Ös på 2 fick även full pott under lördagen, varav den sistnämnda med det låga andelspriset av endast 3 kr. Har dessutom ett roligt upplägg, samt duktiga medlemmar i laget. Blev i lördags utdelning av 92 kr per satsad trekrona – inte så illa pinkat 🙂

 

Vinnande kuponger för respektive lag i Jägersro 6-7/9

V75 kvitto 2014-09-06 BlixtenBlixten lördag 6/9

V75 kvitto 2014-09-07 BlixtenBlixten söndag 7/9

V75 kvitto 2014-09-06 BombenBomben lördag 6/9

V75 kvitto 2014-09-07 RaketenRaketen söndag 7/9

V75 kvitto 2014-09-06 Ös på 2Till sist vill jag bara visa kupongen från samarbetspartnern Ös på 2 på lördagen, till insatsen av endast 3 kr/andelen.

I princip alla övriga lag fick sex rätt båda dagarna, förutom då Raketen och Harry Boy 25, som drog nitlotten varsin dag med fem rätt. Blev dessutom jackpot för femmorna båda dagarna.

Premiären av det nya laget “Dagens rank” blev helt okej, fick sex rätt båda dagarna – laget blev även fullt under söndagen. Det är nog det snabbaste jag har varit med om, att ett lag har fyllts på med medlemmar så fort under en vecka.

Vi slog även i helgen förra årets rekord, där något eller flera av lagen fick sju rätt fyra veckor i följd. Nu är därmed rekordet satt till fem gånger i följd, som det har blivit under dom tre sista veckorna 🙂

Totalt har vi nu även fått 14 nya sjuor, sen jag började med det nya upplägget i början av augusti – med andra ord, fungerar mallarna alldeles utmärkt ihop med min rank 🙂

Målet jag har satt upp med att få det dubbla antalet sjuor innan årsskiftet, mot förra årets 25 har vi nu kommit lite drygt halvvägs, då det har blivit 29 st så här långt för det här året.

Ni som har följt mig under veckan, vet att jag har varit lite fundersam på hur utfallet skulle kunna bli i helgen. Med tanke på att Jägersro märkligt nog har gett sju rätt varannan gång, samt att vi oftast får sju rätt åtminstone för den ena spelomgången, vid dubbla V75-omgångar under samma vecka.

Hoppades därmed på att det kanske kunde bli en jäkla smäll, när båda fenomen inträffade samtidigt 😛 men så vart det inte, utan det blev sju rätt båda dagarna i stället. Hur som helst var det betydligt bättre än att det blev pannkaka av alltihop, som jag befarade att det kunde bli i värsta fall.

Verkligen tråkigt att utdelningen för sju rätt har varit så lågt på sistone, när systemen egentligen har potential för så mycket högre utdelningar – men det har trots allt kommit lite tillbaka dom sista veckorna, även om det inte har varit några större summor.

Nu har jag även fått en annan angenäm sak att fundera på, då det blev full pott båda dagarna i Jägersro – hur skall man tolka det till nästa gång i Jägersro, med tanke på varannan gång principen – tåls att klura på 😛

Lite kul också att tre av lagen nu har fått fem gröna pluppar.

TravRank-vinsttrend-2014-09-08Översikt över tre av mina lag för Hitta lag på V75 Tillsammans.

 

 

Nu är siktet inställt mot Färjestad på lördag, brukar kunna ge bra utdelning på den travbanan, dessutom är det jackpot på 57 miljoner – vilket ju inte gör saken direkt sämre…

Rankingen har fungerat bra i Färjestad också, dock har inte sjuan suttit ännu – men, då har jag ju inte heller kört det nya upplägget där. Skulle ju vara lite häftigt om sju rättsvågen fortsätter 🙂

V75 Statistik Färjestad 2013-2014Tabell över vinnande hästs rank för genomförda V75-omgångar i Färjestad.

Som ni ser ovan har vinnande häst hamnat inom tredje rank till 72% i Färjestad, det är riktigt bra det med – det som dock har varit lite högt är rankingen mellan sju och tio, så det är där jag behöver kolla in hästarna lite extra noga när första utkastet av rankingen är klar.

 

Tills sist rank och streckfördelning för lagen som fick sju rätt i helgen, notera även att mall fyra prickade in sjuan båda dagarna den här gången.

V75 Rank 2014-09-06 BlixtenRank och streckfördelning enligt mall 4 för Blixten (43% red.), Jägersro 6/9 (lördag).
ROI: 146%

V75 Rank 2014-09-06 BombenRank och streckfördelning enligt mall 9 för Bomben (55% red.), Jägersro 6/9 (lördag).
ROI: 128%

V75 Rank 2014-09-07 BlixtenRank och streckfördelning enligt mall 2 för Blixten (50% red.), Jägersro 7/9 (söndag).
ROI: 268%

V75 Rank 2014-09-07 RaketenRank och streckfördelning enligt mall 4 för Raketen (54% red.), Jägersro 7/9 (söndag).
ROI: 319%

 


,
Comments are closed.