Sammanfattning Bergsåker

Datum: 2014-08-31
Skrivet av: TravRank.se

Det blev full pott för fyra av lagen i Bergsåker 🙂

Brainstorm fick dock lite mer tillbaka per andel än Blixten, Bomben och The Big Bang, blev därmed omgångens vinnare.

Alla övriga lag fick sex rätt, förutom båda Harry Boy lagen, som fick fem rätt respektive tre rätt.

Både Bomben och Blixten tog därmed dubbla sjuor den här veckan 🙂

Samarbetspartnern Dannkans drog även in sjuan i Bergsåker.

Har även ett extra lag för den närmaste familjen, La familia med liten insats, där systemen vi lämnar in brukar ha en kostnad runt endast 200 kr. La familia fick även sju rätt den här gången 🙂

Med andra ord har det varit en bra vecka för oss, då vi har dragit in totalt sex sjuor för båda V75-omgångarna (Dannkans och La familia är dock ej inräknade, då de ligger utanför Team TravRank – totalt åtta sjuor skulle det bli annars).

Vi har även kommit fram till det totala antalet sjuor för hela förra året, 25 stycken. Mitt mål är att slå det med det dubbla det här året, lär vi säkert slå med råge om det fortsätter i den här farten. Samma sak där att samarbetspartners och La familia, är ej inräknade i detta.

Vi har även slagit förra årets totala vinstsumma, för alla lag tillsammans på Team TravRank, med lite drygt 20 000 kr – är därmed helt övertygad om att alla lagen, kommer att gå plus ordentligt innan årsskiftet 🙂

Mitt nya upplägg fungerar bra, nu skall det bara bli lite högre utdelningar också – alla systemen har ju helt klart potential för det.

 

Vinnande kuponger för respektive lag i Bergsåker 30/8

V75 kvitto 2014-08-30 BrainstormBrainstorm

V75 kvitto 2014-08-30 BlixtenBlixten

V75 kvitto 2014-08-30 BombenBomben

V75 kvitto 2014-08-30 The Big BangThe Big Bang

V75 kvitto 2014-08-30 La familiaLa familia (privat lag)

 

Bifogar en uppdaterad översikt över antal rätt för mallarna, fungerar som sagt väldigt bra ihop med min egen rank.

Är egentligen bara mall tre som än så länge inte har fått sju rätt, även om den har varit nära, då den har fått sex rätt flest gånger.

Tre av mallarna har prickat in sju rätt två gånger, totalt tio sjuor har det blivit på några veckor 🙂

Det är egentligen bara Raketen som har haft lite otur, annars har alla lagen fått sju rätt minst en gång, sen jag började med det här upplägget.

Dock skall det tilläggas att Raketen har haft lägst lagkassa i princip varje gång (en lagkassa på minst 1 500 kr är det absolut optimala, är inga problem att komma upp i om alla bara väljer att delta när övriga lag fixar det. Ett bra exempel är den här gången, då Raketen dessvärre inte fick med 1 Quid Pro Quo i sista avdelningen, som var nästa i rank. Hade helst velat få med den också – men går det inte så går det inte).

Hoppas nu att alla väljer att hoppa på tåget även för det här laget, nu när det blir dubbla V75-omgångar i Jägersro i helgen. Är ju som bekant en av travbanorna, där det har gått bäst för oss.

Antal rätt mallar 2014-08-30Översikt över antalet rätt för respektive mall, inklusive denna vecka, sen jag började med det nya upplägget (Raketen står dock själv för tredjedelen av det röda resultatet, samt Bomben med nästan lika mycket – hade få medlemmar i början, kom därmed inte upp i lagkassan som är den optimala. Har därmed dragit ner resultatet).

 

Nog pratat om detta, bifogar i vanlig ordning rank och streckfördelning för de vinnande lagen i Bergsåker, samt även Raketen för att visa hur nära det egentligen var även för det laget:

V75 Rank 2014-08-30 The Big BangRank och streckfördelning enligt mall 7 för The Big Bang (43% red.), Bergsåker 30/8.
ROI: 183%

 

V75 Rank 2014-08-30 BlixtenRank och streckfördelning enligt mall 9 för Blixten (38% red.), Bergsåker 30/8.
ROI: 232%

 

V75 Rank 2014-08-30 BombenRank och streckfördelning enligt mall 8 för Bomben (38% red.), Bergsåker 30/8.
ROI: 226%

 

V75 Rank 2014-08-30 BrainstormRank och streckfördelning enligt mall 5 för Brainstorm (66% red.), Bergsåker 30/8.
ROI: 300%

 

Slutligen till sist streckfördelningen för Raketen, där det hade blivit sju rätt, om vi hade fått med även nr 1 Quid Pro Quo i sista avdelningen.

V75 Rank 2014-08-30 RaketenRank och streckfördelning enligt mall 2 för Raketen (50% red.), Bergsåker 30/8.
ROI: 6%

 

Vi siktar nu in oss mot Jägersro för både lördag och söndag, där den förstnämnda återigen blir en jackpot-omgång, 43 miljoner i potten.

På lördag kommer jag även vara gästspelare för samarbetspartnern Nattsken, skall bli otroligt skoj 🙂

På söndagen blir det i vanlig ordning halva andelspriset, för den extra V75-omgången.

Måste slutligen göra lite reklam för lagkaptenen för Nattsken, som även har ett annat lag som heter Ös på, ett riktigt roligt och lovande upplägg, där man lämnar förslag på häst per satsad andel av 5 kr/st. Gillar det upplägget skarpt 🙂


,
Comments are closed.