Sammanfattning Romme och inför Jägersro

Datum: 2014-08-24
Skrivet av: TravRank.se

Det blev full pott för både Kometen, Miljonspåret och Chansen den här gången – Miljonspåret fick även sin första sjua i Team TravRanks regi, sen jag tog över rollen som lagkapten i somras 🙂

Vinnande kuponger för respektive lag i Romme 23/8

V75 kvitto 2014-08-23 KometenKometen

V75 kvitto 2014-08-23 MiljonspåretMiljonspåret

V75 kvitto 2014-08-23 ChansenChansen

Samarbetspartnern Dannkans fick även sju rätt 🙂

Övriga lag fick sex rätt, förutom Bomben som drog nitlotten den här gången med sina fem rätt, blev dessutom jackpot för femmorna. Vilket innebär att det blir dubbeljackpot på lördag i Bergsåker med 47 miljoner i potten, men före dess blir det en extra V75-omgång i Jägersro på tisdag.

En travbana där det har funkat bra för oss, faktiskt t.o.m. bättre än Solvalla då vi har fått fler sjuor i Jägersro (hela tio stycken, mot tre på Solvalla så här långt).

Blir även halva andelspriset för den extra V75-omgången.

Så här långt för det här året inkl. gårdagen för nio V75-omgångar, har vi nu dragit in hela 19 sjuor, förra året blev det totalt 25 st där Solvalla och Jägersro tillsammans stod för nästan hälften av dessa. Det skall vi slå med det dubbla i år, är inte helt omöjligt då arbetet jag la ner på analysen i somras, nu börjar ge frukt..

Hur som helst har jag satt det som mål för det här året, vi är ju nästan halvvägs där 🙂

 

Nedan visas en översikt av veckoresultaten för dom sista veckorna, inklusive denna veckas dubbla spelomgångar – ser bra ut och räknar med att det fortsätter i samma stil, dock skall det ju helst vara summor överstigande 100 000 kr:

Veckoöversikt 2014-08-23Veckoresultat för de senaste veckorna med antal rätt för det bästa laget, samt den totala utdelningen för alla lagen för respektive vecka.

 

Som ni ser ovan verkar Kometen ha lite extra flyt av någon anledning, men så är det också väldigt högt deltagande i laget – kan ha viss påverkan av resultatet.

Raketen har jag dock varit lite orolig för, som verkar ha fått dra största nitlotten dom sista veckorna, men igår fick laget i alla fall ihop sex rätt – kanske kan ge lite nytändning i laget.

Hur som helst fungerar mallarna, precis som det är tänkt att göra ihop med min ranking. Bifogar en översikt över antalet rätt för varje mall, sen jag började med detta – dock var det i liten skala när vi startade i Halmstad den 5 juli.

Huvuddelen av antalet förekomster understigande fem rätt, står dock Raketen och Bomben för, vilket beror lite på att Bomben hade väldigt få medlemmar i starten, samt Raketen har haft svårt att komma upp i den optimala lagkassan av 1 500 kr eller högre – men jag hoppas som sagt att det vänder nu.

Teoretiskt borde mall tre, sju, åtta eller nio stå i tur för sju rätt.

Antal rätt mallar 2014-08-23Översikt över antalet rätt för respektive mall.
Nr sex är en extra mall som i första hand används vid extra V75-omgångar, då den kan behövas extra för något lag, då jag själv oftast vid dessa spelomgångar blir spelläggare för Chansen, som då ingår i samma upplägg.

Med tanke på att det har varit en liten inkörningsperiod, skall det bli skoj att göra en jämförelse om några veckor 🙂

Nog pratat om detta, bifogar rank och streckfördelning enligt vald grundmall, för de lag som fick sju rätt igår:

 V75 Rank 2014-08-23 KometenRank och streckfördelning enligt mall 5 för Kometen (43% red.), Romme 23/8.
ROI: 255%

 

Har alltid en reservplan, utifall den aktuelle spelläggaren för Chansen får förhinder eller om något annat händer. Blev så igår och Chansen fick därmed använda mall nr 6.

V75 Rank 2014-08-23 ChansenRank och streckfördelning enligt mall 6 för Chansen (50% red.), Romme 23/8.
ROI: 177%

 

V75 Rank 2014-08-23 MiljonspåretRank och streckfördelning enligt mall 4 för Miljonspåret (51% red.), Romme 23/8.
ROI: 130%

Nu är siktet inställt på den extra V75-omgången i Jägersro, där har som sagt rankingen fungerat väldigt bra så här långt – alla lag är aktiverade och det finns platser kvar i Raketen, Bomben och Harry Boy 25.


,
Comments are closed.