Snart dags för Romme

Datum: 2014-08-22
Skrivet av: TravRank.se

Nu är siktet inställt mot jackpot-omgången i Romme i morgon på 43 miljoner 🙂

Romme brukar även kunna ge bra utdelning för sju rätt:

  • Lite drygt 22 miljoner blev det den 31:e mars 2013
  • 43 384 kr blev det den 19:e oktober 2013
  • Lite drygt 1.3 miljoner blev det i våras den 20:e april.

Lite kul om man ser på statistiken nedanför, för de tre spelomgångarna vi har genomfört på V75 Tillsammans – i tredje avdelningen har det då skrällt till.

Endast en av mallarna spikar i den avdelningen (men det kräver dock att vi kommer upp i en lagkassa på runt 1 500 kr, men det gör det glädjande nog för dom flesta lagen). Är egentligen bara Raketen och Blixten som har lite problem med detta, får nog rensa lite och köra en kampanj igen under nästa vecka för att få in lite nytt blod i dessa två lag.

Rankingen har så här långt trots allt varit rätt hyfsad för Romme, även om vi hittills inte kommit upp i mer än fem rätt.

Vinnande häst har hamnat inom sjätte rank till 77%, det är egentligen bara siffrorna för sjunde till tionde rank som behövs jobbas lite extra på.

V75 Statistik Romme 2013-2014Tabell över vinnande hästs rank för genomförda V75-omgångar på Romme.

 

Känns som att jag nu börjar få en hyfsad ranking för morgondagen, men lägger nog inte ut systemgrunderna förrän i morgon förmiddag för respektive lag. Några av lagen behöver komma upp i en högre lagkassa, innan jag kan bestämma om det blir en spik eller inte i systemramen. Det optimala är trots allt en spik i systemramen.

Lite kul också när man ser på veckoöversikten, att det nu blir exakt fyra veckor sen sjuan satt för ena laget – kan kanske vara dags nu 🙂

Veckoöversikt 2014-08-22Veckoresultat för de senaste veckorna med antal rätt för det bästa laget, samt den totala utdelningen för alla lagen för respektive vecka.


,
Comments are closed.