Dramatik i Hugo Åbergs Memorial

Datum: 2014-07-30
Skrivet av: TravRank.se

Det blev lite dramatik i Hugo Åbergs Memorial, i sjätte avdelningen för V75-omgången, när 6 Un Mec d’Heripre* (FR) var först i mål. Blev dock diskad för trängning, segern gick i stället till 4 Ed You med Robert Bergh i sulkyn.

Det var lite tråkigt för samarbetspartnern Lett å vinne att det blev som det blev i Hugo Åbergs Memorial, annars var det sju rätt för det laget på V75 Tillsammans, om inte fransmännen hade blivit diskade – lite surt, men regler är regler och så även för fransmännen, som vart upprörda över diskningen och förlusten av första priset på en miljon.

För mina egna lag blev det sex rätt för Blixten, The Big Bang och Harry Boy 50 – för de två förstnämnda och för de flesta andra lagen, missade vi i tredje avdelningen med ett huvud. Harry Boy 50 och samarbetspartnern Lett å vinne fångade dock upp skrällen.

Rank och streckfördelning för Blixten och The Big Bang, som fick sex rätt vardera:

V75 Rank 2014-07-29 BlixtenRank och streckfördelning enligt mall 4 för Blixten, Jägersro 29/7.

 

V75 Rank 2014-07-29 The Big BangRank och streckfördelning enligt mall 6 för The Big Bang, Jägersro 29/7.

 

Blixten var även det lag som fick något bättre avkastning per andel, före Harry Boy 50 och The Big Bang.

De två lag som det gick sämst för denna gång var Chansen och Harry Boy 25, fick fyra rätt som bäst.

På lördag är det dags för sommarbanan Rättvik att vara värd för V75-omgången, vi kör på vidare med mitt nya koncept – ser som sagt lovande ut inför hösten.

Alla lagen förutom Miljonspåret, Bomben och Harry Boy 25 är för närvarande fulla – har tillsammans 13 lediga platser, först till kvarn…


,
Comments are closed.