Miljonspåret

Datum: 2014-06-25
Skrivet av: TravRank.se

Från och med nästa vecka kommer jag att ta över ansvaret för laget Miljonspåret på V75 Tillsammans, då Ove har bestämt sig för att dra sig tillbaka från denna roll.

Han har dock gjort ett fantastiskt jobb och jag kommer att försöka driva laget i samma anda, med samma reduceringsform som har visat sig fungera bra över två lag, detta för att få tillgång till max 8 kuponger.

Eventuellt kommer andelspriset att sänkas till 50 + 50 kr, men i övrigt blir det exakt samma upplägg, där man har möjlighet att vara spelläggare om så önskas. Ove har flaggat för att han kan vara spelläggare någon gång, det ser vi fram emot 🙂

Resultatmässigt för Miljonspåret detta halvår, har vi gått bet endast sex gånger av tjugoåtta genomförda V75-omgångar, varav två sjuor har prickats in. ROI (Return of Investment = utdelningen delat med insatsen) har också varit 3 procent bättre, än för alla mina lag tillsammans. Finns ett fåtal platser kvar i Miljonspåret.

Helgen som var blev däremot en total flopp för mina aktiva lag, blev fyra rätt som bäst för alla fyra lagen (Skall dock nämnas att Miljonspåret och Ove fick in fem rätt). Veckoresultatet som är en översikt, baserad på antal rätt för vad det bästa laget har åstadkommit, samt den totala utdelningen för alla lagen, visar tråkigt nog rött för första gången sen snart ett år sedan. Med tanke på detta, får man ändå vara glad för att det inte sker oftare. Blått (6 rätt) och grönt (7 rätt) dominerar ju trots allt översikten, är dock bara avsaknaden av de större utdelningarna som fattas – men det kommer säkerligen tids nog.

I helgen är det Bergsåker utanför Sundsvall, som står som värd för V75-omgången – följande lag är igång:

  • Brainstorm, 40 kr per andel – 6 platser lediga
  • Harry Boy 25, 25 kr per andel – 3 platser lediga
  • Harry Boy 50, 50 kr per andel – 2 platser lediga
  • Chansen, 100 kr per andel – fullt

Bli medlem enkelt och smidigt genom att söka efter TravRank på V75 Tillsammans, alternativt via detta formulär.


,
Comments are closed.