Sammanfattning V75 Eskilstuna 12/4

Datum: 2014-04-13
Skrivet av: TravRank.se

Det gick bäst för Chansen den här gången i Eskilstuna, då omgångens spelläggare drog in sex rätt till laget, missade som många andra – inklusive mig själv i tredje avdelningen. Storfavoriten Formula One galopperade ju bort sig och fick som bäst en tredje plats, det var många system som försvann då – lite drygt 100 000 stycken.
Omgångens spelläggare använder liksom mig själv Jokersystemet, så det blev ett reducerat system för Chansen den här gången.

V75 2014-04-12 Chansen kvittonSkärmdump av två av Chansens fyra kuponger, som gav tillbaka insatsen och lite till den här gången.

 

Premiären för nya laget The Big Bang blev ingen smällkaramell, likaså för syskonen Raketen, Blixten och Kometen – blev fem rätt som bäst för alla lagen, var dock först inne på att gardera Formula One med bland annat Solvato som vann i tredje avdelningen, men under lördagsförmiddagen bestämde jag mig slutligen för att Formula One förmodligen var den bästa spiken, men ack så fel man kunde ha 🙁
Valde även att helgardera i fjärde och femte avdelningen, men surt nog gick favoriterna och vann i dessa två avdelningarna, så himla typiskt när man känner att det är så öppet att vad som helst kan hända, men men bara att bita i det sura äpplet.

Experimentet fick även fem rätt, på båda systemen till och med. Var lite synd att vi inte kom upp i 384 kr/lag, då vi den här gången hade med alla hästarna som vann inom sjätte rank – vi hade då kunnat kört ett av systemen enligt modellen 1x1x6x6x6x6x6, vilken är den bästa reduceringsformen som har tagits fram för Experimentet, men det kräver som sagt att lagkassan kommer upp i minst 384 kr/lag, helst 512 kr så man kan lämna in två system enligt samma modell, fast med olika spikar.

Harry Boy lagen splittrades upp och har nu fått olika andelspris – Harry Boy 25 och Harry Boy 50, 25 kr respektive 50 kr per andel. Blev dock endast fem rätt som bäst för båda lagen.

Brainstorm gick det sämst för den här gången, fick bara fyra rätt som bäst.

 

På söndag är det dags för Romme att vara värd för V75-omgången, då tar vi nya tag och siktar mot miljonerna igen.

 


,
Comments are closed.