Jägersro på lördag

Datum: 2014-04-03
Skrivet av: TravRank.se

Förberedelserna är igång inför Jägersro på lördag, är taggad och hoppas att det kanske kan smälla till nu i helgen – både för egen del och för medlemmarna på V75 Tillsammans.

Skrev ju i föregående inlägg att det är lite skönt att ha statistiken att luta sig tillbaka mot:

Statistiskt så här långt har det varit en liten nedgång under några veckor, innan det har smällt till lite grann.

Närmare bestämt har det varit i perioder runt tio veckor som det har dalat, för att sen smälla till, sen uppläggen ändrades i höstas. Vilket i så fall borde kunna ske redan nu på lördag, då det är exakt tio veckor sen Chansen fick en större vinst.  Innan dess var det exakt tio veckor sen Raketen, Blixten och Kometen fick in sina större vinster i mitten av november, som då var början på sju rätt under fyra helger i rad 🙂

Har gjort en kortfattad sammanställning vecka för vecka, som visar just detta på ett bra och överskådligt sätt – visar även att minst ett lag sedan vecka 35 ej haft sämre än fem rätt (inklusive alla extra V75-omgångar som kan ha gett ett bättre resultat för just den veckan).

Ser man på mina fina färgläggningar för veckoresultatet, ser man klart och tydligt att sju och sex rätt har dominerat sen början på förra hösten, då uppläggen ändrades något.

Lite tråkigt är det ju att alla dessa tillfällen som vi har fått sex rätt på något eller flera av lagen, inte har sträckt sig lite längre för att kunna bli sju rätt (speciellt då när det har varit bra utdelning för sju rätt) – men någon gång skall väl vi också ha lite flyt.

Tiden får utvisa, men jag är helt klart övertygad om att framtiden ser ljus ut, då jag vet att jag har fått ihop ett fungerande koncept sen lite drygt ett halvår tillbaka – siffrorna säger inget annat heller.

Btw, så här skulle man ju vilja önska att det såg ut hela tiden, vi har ju gjort det en gång så varför inte fler gånger – men då med ännu större vinster förstås:

Klicka inom rutan för att komma vidare till alla veckoresultat.

Vecka Antal rätt* Bästa laget** Utdelning*** Kommentar
49 7 rätt Harry Boy 2 4 869 kr Harry lyckades sätta fjärde raka sjuan i Team TravRanks historia, häftigt värre!
48 7 rätt Blixten 51 411 kr Tredje helgen i rad med sju rätt på flera av lagen
47 7 rätt Harry Boy 1 812 kr Sju rätt igen, fast med dålig utdelning den här gången
46 7 rätt Kometen 101 941 kr Äntligen small det till lite då Raketen, Blixten och Kometen fick lite drygt 30 000 kr vardera på Valla! Kometen fick dock bäst avkastning med 1 056 kr för varje satsad femtiolapp
*     Högsta antalet rätt
**   Bästa laget utifrån antal andelar/kostnad/vinst
*** Sammanlagda utdelningen för alla lagen tillsammans
160 033 kr   Tips: Genom att dra muspekaren över texten för respektive vecka, får man fram lagens resultat för just den veckan

 7 rätt   6 rätt   5 rätt  Högsta antalet rätt

Totala vinsten högre än 10 000 kr

Finns platser kvar i princip i alla lag, anmäl er smidigt och enkelt direkt här på hemsidan, så skickas inbjudan inom kort till V75 Tillsammans.

PÅ LÖRDAG SKALL DEN TAS!!!

Bli medlem


,
Comments are closed.