Sammanfattning V75 Solvalla och Olympiamästaren

Datum: 2014-03-30
Skrivet av: TravRank.se

Det blev en ganska favoritbetonad V75-omgång på Valla den här gången, som det ju även såg ut på förhand att kunna bli – skrällde dock till i fjärde och femte avdelningen, vilket gjorde att utdelningen för sju rätt trots allt hamnade på lite drygt 153 000 kr.

För vår egen del så blev det inte bättre än fem rätt, som alla lagen fick på V75 Tillsammans.

Samarbetspartnern Miljonspåret fick dock sex rätt den här gången, missade tyvärr på spiken Goldomaster i sista avdelningen – men i övrigt satt strecken klockrent och lyckades även fånga upp båda skrällarna.

Allra bäst av mina egna lag var ena Harry Boy laget som fick 21 stycken femmor, därefter kom Experimentet på andra platsen med 13 stycken.

Det blev även en dämpad stämning då travlegenden Tommy Hanné gick bort i fredags efter en tids sjukdom, en kämpe in i det sista som var aktiv enda mot slutet trots sin elakartade cancer. Senast i februari tog han två segrar på hemmabanan Solvalla. Alla tankar går till hans familj.

På lördag är det dags för Jägersro att vara värd för V75-omgången igen, en travbana där det även har funkat bra för oss tidigare – hoppas därmed få uppdatera tio-i-topp listan i helgen som kommer, är ju ett tag sen vi fick göra det, så det bör nästan vara dags nu.

Som jag har nämnt tidigare deltar jag i ATG’s nya tävling Olympiamästaren, har börjat skapligt bra med placering 399 i själva tävlingen, samt är bäst på orten så här långt 🙂

Verkar som att det ännu är folk som registrerar sig för tävlingen vilket man kan göra ända fram till på lördag, har antagligen därför hamnat ner ytterligare en placering till nr 399, först var det 397 när jag kollade topplistan igår kväll – får hoppas att jag inte ramlar ner alltför mycket.

,
Comments are closed.