Sammanfattning Färjestad

Datum: 2014-03-09
Skrivet av: TravRank.se

Blev en intressant och spännande V75-omgång i Färjestad, började riktigt bra då Raketen fick in skrällen i första avdelningen, blev dock endast fem rätt som bäst för Raketen då vi bland annat missade på ena spiken.

Experimentet, Blixten och Kometen missade skrällen i första avdelningen, men sen satt strecken klockrent och resulterade i några sexor och femmor 🙂

Det enda laget som drog nitlotten denna gång, var första Harry Boy laget, som fick fyra rätt som bäst.

På lördag är det dags igen för Åbytravet att stå som värd för V75-omgången, en travbana som jag gillar skarpt med dess dubbla innerspår på upploppet. Som sämst har vi fått fem rätt en gång på Åby, men oftast har det blivit sex rätt på ett eller flera av lagen, samt sjuan har hittills suttit en gång på denna favoritbana.

Känns bra med mitt tidigare läggande av spelstoppet för några av lagen, som har skett redan på fredagskvällen under de senaste veckorna. Har därmed fått tid till att planera och ta fram bättre reducering, baserat på varje lags aktuella lagkassa.

Dagens rank som läggs ut dagligen, verkar skoj nog vara riktigt populärt, med tanke på antalet besökare just då när rankingen läggs ut. Kommer därför från och med denna vecka även erbjuda ett större system för runt 400 kr, vid sidan om grundförslaget för runt hundralappen. Fritt att använda som man vill.

Den som inte vill köra ett helt system, kan ju alltid testa med en tvilling eller trio av hästarna inom femte-sjätte rank.

Den som ännu inte har bokmärkt “Dagens rank”, har ni länken här: www.travrank.se/dagens-rank

Vi siktar mot miljonerna på lördag igen, finns platser kvar…


,
Comments are closed.