Alltför många favoritbetonade omgångar

Datum: 2014-02-23
Skrivet av: TravRank.se

Då det har varit alltför många favoritbetonade omgångar på sistone, samt hade i bakhuvudet att det var en liknande period under första halvåret förra året, bestämde jag mig därför för att kolla upp detta – har ju all statistik sparad och kan ta fram det mesta.

jackpot-antal-ratt-allaSom ni ser på bilden ovan var det en liknande period under sommaren 2013, för att sedan upphöra för ett tag – med anledning av detta måste jag säga att det är alltför många omgångar som resulterar i jackpot, lite tråkigt måste man ju medge att det är.

Sen började jag fundera på vilka banor som kan ha gett flest jackpot:

jackpot-travbanor-allaSom ni ser ovan leder Solvalla ligan stort, men så är det ju flest V75-omgångar på Solvalla också, därefter kommer Gävle och Åby på en delad andraplats.

Som ni säkert förstår på min inledning blev det en favoritbetonad spelomgång igen, där det blev jackpot för femmorna igen – på lördag är det därmed återigen jackpot på 83 miljoner den här gången.

I princip nästan alla lag fick sex rätt den här gången i Gävle, ena Harry Boy laget fick dock nöja sig med fem rätt.

Bomben fick däremot in sjuan den här gången, blev lite drygt tre gånger tillbaka per satsad andel.

Skulle tro att nästa V75-omgång som går av stapeln i Kalmar på lördag, kommer att bryta trenden med favoritbetonade omgångar, även om jag vid skrivande stund inte har sett startlistan ännu. Hoppas i alla fall på det och vi siktar så klart mot att ta tredje raka sjuan på ett eller flera av lagen, samt att det skräller till där vi garderar friskt.

statistik-allaSist vi tog tre raka sjuor var i November 2013, då blev det t.o.m. fyra raka sjuor 🙂

Ser man till utdelningen nedan skulle det ju vara himla skoj om det smäller till igen, som det gjorde sist när vi tog hem sjuorna flera gånger på raken 🙂

utdelning-allaUtdelningen per upplägg sen starten på V75 Tillsammans.

Med detta sagt tar vi nya tag och utgår så klart från att det kan smälla till på lördag!

utdelning-travbana-allaFinns lite att önska när det gäller resultaten för några av travbanorna ovanför – men med tanke på att vi under det senaste halvåret i snitt plockar hem sexan varannan gång, så lär det säkert inte dröja alltför länge, då sjuan ramlar in då och då för något eller flera av lagen.

Kommer även att ändra spelstoppet för nästan alla lag, till kl 22:30 kvällen innan aktuell spelomgång – kommer därmed bli enklare för mig att ta fram systemen, beroende på vad lagkassan för dom olika lagen uppgår till.

De enda lag som inte berörs av detta är Harry Boy, Brainstorm och Chansen.

Finns platser kvar för den som vill vara med: www.travrank.se/medlem


,
Comments are closed.