Favoritbetonad omgång eller inte?

Datum: 2014-01-31
Skrivet av: TravRank.se

På förhand ser det ju lite oroväckande ut att det skulle kunna bli en favoritbetonad omgång på Jägersro i morgon.

Men även om ett par av dom större favoriterna går in, kan det ge rätt bra utdelning för sju rätt. Vilket jag förmodar att det blir, om man kollar på streckprocenten för några av de hästar jag tror lite extra på den här gången.

Men det visar sig i morgon…

Hur som helst börjar systemen ta form:

  • Chansens spelläggare för den här omgången verkar ha några bra idéer.
  • Brainstorm känns också väldigt bra så här långt.
  • Experimentet tror jag också kan ha en bra chans den här gången, upplägget är lite upplagt för just den här typen av spelomgångar.
  • Harry Boy vet man ju aldrig var man har, men blir det en favoritbetonad omgång med några oddsare lär han säkert få en bra chans också. Men det är ju mycket slumpen som avgör när det gäller Harry, mycket därför andelspriset är så lågt som 25 kr.
  • För Raketen, Blixten, Kometen och Bomben är som vanligt målet att allihopa skall ha en god chans till sju rätt. Systemgrunden börjar ta form och känns bra så här långt, inväntar eventuella strykningar

Känns därmed rätt okej inför morgondagen trots orosmolnet, då vi tror på motsatsen och siktar mot att sätta sjuan för tredje gången, med bra utdelning på Jägersro.

Är inte för sent att vara med, finns några platser kvar i Brainstorm, Experimentet och Harry Boy, samt Miljonspåret som bekant är en samarbetspartner – inbjudan görs i sistnämnda av ove.hessling@gmail.com.


,
Comments are closed.