Skön känsla inför helgen

Datum: 2014-01-20
Skrivet av: TravRank.se

Det var ett tag sen vi fick uppdatera tio-i-topp listan, borde nästan vara dags snart, då det brukar ske i intervaller av varannan eller var tredje månad 🙂

Känns även rätt positivt inför kommande helg:

Först med Bergsåker på lördagen och därefter Solvalla på söndagen, som ju bekant är den travbanan som har funkat bäst för oss hittills.

Bergsåker däremot har varit en betydligt svårare travbana, högsta utdelningen för sju rätt var lite över 7 miljoner och lägsta var på nästan en halv miljon förra året.

Fem rätt fick vi senast när utdelningen för sju rätt blev på lite drygt 800 000 kr, rankingen var trots allt helt okej den gången, då vinnande häst var inom sjätte rank.

Med facit i hand garderades fel avdelningar.

Har därför analyserat tidigare V75-omgångar på Bergsåker lite extra denna gång, samt börjat kikat på aktuell startlista – finns några starka kandidater och skrällbud man borde ta med 🙂

Känns också bra att det endast är tre avdelningar över medeldistans denna gång, då vi historiskt oftast har spruckit på just dessa distanser. Kort och lång distans har däremot funkat hyfsat bra, kommer därmed att syna medeldistansloppen lite extra den här gången.

Hur som helst har jag fått en bra magkänsla efter analysen, nu skall bara rätt hästar tas fram under veckan också 🙂

Vi siktar som vanligt mot miljonerna!

Bli medlem och var med DU med i Team TravRank – “Teamet som levererar spännande lördagar”.

logo


,
Comments are closed.