Sammanfattning finska V75-omgången

Datum: 2013-12-08
Skrivet av: TravRank.se

På förhand såg det ut att bli en svår omgång i Finland med några “okända” hästar och kuskar, förra året var det ingen som fick sju rätt då det skrällde till ordentligt i dom flesta avdelningarna.

Fanns inte heller så mycket att luta sig tillbaka mot då V75 endast hade körts en gång tidigare i Vermo, travbanan påminner dock lite om den vi har i Kalmar.

Det blev inte riktigt den där skrällomgången jag hade hoppats på, mestadels första- eller andrahandsfavoriter vann i Vermo.

De flesta lagen fick sex rätt och ena Harry Boy laget prickade in sjuan, blev dock ingen större utdelning och jackpot på femmorna.

Med detta har Team TravRank lyckats pricka in sjuan fyra gånger i rad på något eller flera av lagen, nu är vi uppe i totalt 25 sjuor under tio V75-omgångar 🙂

Målet har i och för sig alltid varit att pricka in sjuan, men efter detta är jag ju så klart ytterligare taggad inför Åby på lördag, som även blir en jackpott omgång på möjligen 77 miljoner efter gårdagens femmor – får dock återkomma med den exakta summan, då jag i skrivande stund bara har sett det på ett ställe och ATG har inte gått ut med den informationen ännu.

Åby är en bana som jag gillar skarpt med sina dubbla innerspår på upploppet, har även gått hyfsat bra för oss där – därför är det inte helt omöjligt att vi ror hem femte raka sjuan i helgen som kommer.

Denna omgång tog vi nytt rekord i den totala lagkassan med några hundralappar, vi var bara ett par hundralappar ifrån 20 000 kr när alla lagens lagkassor blev ihop räknade, nu skall vi bara se till att få in den riktigt stora vinsten innan jul och få tillbaka dessa slantar och lite därtill.

 • Raketen, Blixten och Kometen utgick denna gång från en systemgrund på 46 080 rader.

  Valde därefter ut tre spikar i vanlig ordning som fördelades över dom tre lagen.

  Det blev som bäst sex rätt för Raketen och Kometen, sprack med låset i sjätte avdelningen.

  Hade lite på känn att Ulm Karsk var en favorit i fara, men var helt bombsäker på att det skulle räcka med att gardera med Burning Line – men ack så fel det var då Stormysky med Jorma bara var bäst den här gången, hade med den som första reserv och nästa häst i rank – synd att jag inte tog med den också 🙁

  Blixten fick bara 5 rätt då Örbäckens Cruella blev lagets spik, som inte riktigt höll måttet denna gång.

V75 2013-12-07 SystemgrundResultat och systemgrund för Raketen, Blixten och Kometen – Vermo Finland 7/12.

 

 • Chansens spelläggare för den här omgången fick en riktig tuff uppgift, men hon gjorde ett bra jobb som resulterade i sex rätt.

  V75 2013-12-07 Chansen resultat

  Skärmdump av Chansens kuponger i rättningsprogrammet, Vermo Finland 7/12.

 

 • Brainstorm fortsatte med det nya upplägget, blev dock bara fem rätt denna gång då vi i sista stund ändrade en av spikarna, annars hade det varit sex rätt den här gången också – lite surt, men inget att hänga läpp över med tanke på den dåliga utdelningen.

  V75 2013-12-07 Brainstorm resultat

  Skärmdump av Brainstorms kuponger i rättningsprogrammet, Vermo Finland 7/12.

 

 • Experimentet fick bara fyra rätt den här gången, inte så mycket att ordna om, då reduceringsformen är ute efter dom större slantarna.

 

 • Harry Boy lagen fick det ena laget sin första sjua och det andra sex rätt denna gång.

  V75 2013-12-07 Harry Boy resultat

  Skärmdump av första Harry Boy lagets kuponger i rättningsprogrammet, Vermo Finland 7/12.

  V75 2013-12-07 Harry Boy 2 resultat

  Skärmdump av andra Harry Boy lagets kuponger i rättningsprogrammet, Vermo Finland 7/12.

 

Nästa helg är det som sagt dags för Åby igen, då vi siktar mot femte raka sjuan och ror hem jackpott pengarna.


,
Comments are closed.