Experimentet

Datum: 2013-09-24
Skrivet av: TravRank.se

Har skapat ett nytt lag eller rättare sagt fem extra lag där tanken är att det skall experimenteras friskt över totalt 20 kuponger, påminner lite om upplägget för Stora systemet som kördes under några veckor i våras.

travrank-experimentet

Första experimentet som kommer att rulla på i några veckor med start i helgen, är att skapa en hel hög med små kuponger till exakt samma inlämningspris utifrån en systemram på 5-7 hästar och 1-2 spikar, tex kommer alla fem lagen upp i minst 144 kr var blir det totalt 20 kuponger för 36 kr/st. Kommer vi upp i minst 192 kr på lagen blir det 20 kuponger för 48 kr/st osv…

Dom tester jag har gjort hittills med detta upplägg har oftast gett bra resultat, speciellt om man endast får 6 eller 5 rätt, t ex i Åby i lördags blev det 5 sexor och 50 femmor som resulterade i 62 kr tillbaka för varje satsad tolvkrona, totalt 310 kr om man hade deltagit i alla fem lagen.

Har tänkt att detta experiment i första hand skall vara som en “säkerhet”, ifall det skiter sig i dom andra lagen, skall man ändå ha relativ god chans att få tillbaka insatsen för dom andra lagen man deltar i också. Med andra ord: Man skall förhoppningsvis kunna gå plus minus noll i värsta fall.

Vad händer om experimentet slår väl ut? Nja, så långt har jag inte riktigt kommit i min planering ännu, men förmodligen kör vi ett nytt experiment och det skapas nya lag med det slutförda experimentets upplägg.

Problemet är dock gränsen på max 3 lag per lagkapten på V75 tillsammans. Undrar om man kan få dispens att ha flera lag än 3 st, just nu har jag som tur är några stycken som gladeligen ställer upp som lagkaptener, bara dom själva slipper vara spelläggare. Fungerar väldigt bra i och för sig, men det bästa hade ju varit om jag själv var lagkapten för alla lagen.

Bli medlem och var med i experimenten du med:

För experimentet som börjar till helgen är andelspriset endast 12 kr, max 2 per deltagare och lag. Helst bör man delta med lika många andelar i alla fem lagen för att undvika att missa någon utdelning, är dock inget krav – men man förlorar på att inte delta i alla lagen i slutändan.

Det är som sagt fem olika lag som går under namnet Experimentet man blir inbjudan till, lägger man en andel i varje lag blir det totalt 60 kr, 5 * 12 kr. Det är dock upp till var och en att hålla koll på detta, har dock en bra översikt och kan påminna berörda om det skulle vara så att man inte har lagt andelar i alla lagen.

OBS: Spelstoppet sker redan kl 00:30 natten till den aktuella V75-omgången, kupongerna kommer att lämnas in redan under förmiddagen därpå, med tanke på att det tar sin lilla tid att fylla i 20 kuponger och behöver därefter tiden till alla övriga lag jag har, nu hade filinlämning varit guld – SNÄLLA ATG, fixa till det så fort som möjligt.


,
Comments are closed.