Den eviga sexan

Datum: 2013-09-22
Skrivet av: TravRank.se

Skrev tidigare att jag hoppades få skriva in ett nytt belopp på fem-i-topp listan efter gårdagens V75-omgång. Fick jag i och för sig göra, men endast blyga 2 172 kr som Kometen fick in för sina sexor och femmor – hade ju varit kul med upp emot ett sexsiffrigt belopp denna gång.

Upplägget jag kör för Raketen, Blixten och Kometen fungerar bra förutom att skrällarna envisas med att komma i fel avdelning, men nära är vi ofta – kan man ju inte säga något annat…

Var i val och kval vilken spik i systemramen varje lag skulle ha, föll till slut på Falcon Håleryd i fjärde, Sebastian K i femte och Västerbo Highflyer i sjätte avdelningen.

Valde att gardera lite extra i första, andra och sista avdelningen, övriga avdelningar fick ett 2-3 hästars lås utifrån den gemensamma systemramen på 20 412 rader.

Alla tre lagen kom upp i exakt 2 000 kr vilket gjorde det ganska enkelt för mig, varje lag fick därför en systemram på 6 804 rader var, reducerat ner till 3 996 rader fördelat på 2 kuponger = 41%, med varsin spik i systemramen.

Raketen fick “Falcon Håleryd”, Blixten fick “Västerbo Highflyer” och Kometen fick “Sebastian K.” i femte avdelningen.

V75 2013-09-21 aby systemgrund

Systemgrund för Raketen, Blixten och Kometen – Åby 21/9

Resultatet blev att Blixten och Kometen fick sex rätt, då vi missade totalt i sjätte avdelningen. Raketen fick bara 5 rätt då Krypton Eye vann i stället för spiken Falcon Håleryd.

Bara att ta nya tag, rätt som det är sitter den klockrent för något eller flera av lagen 🙂

 

Spelläggaren för Chansen gjorde ett bra jobb han med, missade tyvärr precis som mig själv i sjätte avdelningen, blev 6 rätt där också.

Går bra för Chansen efter det nya upplägget, himla skoj att siffrorna har vänt.

 

Brainstorm är ju en kul grej och raderna som togs fram var lite spännande denna gång, blev dock bara 3 rätt som bäst.

 

Upplägget för Harry Boy fungerar bra, nu skall vi bara komma upp i lite fler andelar också. Kommer att bli veckans uppgift att försöka få in lite nytt blod till helgen.

 

I övrigt är lagen antingen fulla eller på god väg att bli det, kommer att bli några lediga platser i lagen under början av veckan, först till kvarn gäller.

Vi slog även rekordet i den totala lagkassan igen, himla kul och hoppas det fortsätter i samma stil – det är nu vi verkligen börjar få en god chans till dom större utdelningarna, vi ligger ju och sniffar på sjuan i snitt nästan varannan gång på endera lagen, bort med den eviga sexan…

Statistik

 


,
Comments are closed.